Kiaulienos kumpis
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Iškepta mėsa viduje išlaiko visas sultis, todėl siūlome receptą, kaip iškepti kiaulienos kumpį. Tinkamai iškepta mėsa visada yra sultinga, švelni ir aromatinga. Pasirodo, iškepti visą mėsą nėra taip sunku, svarbiausia paimti tą kiaulės dalį, kuri yra be kaulų, gerai nuvalyti mėsą, parinkti tinkamus prieskonius ir teisingai iškepti. Paruoštą kiaulienos mėsą galite patiekti kaip atskirą patiekalą, plonai supjaustytą ir paruošti bet kokį garnyrą. Ši mėsa, skirtingai nei virta, kepama savo sultyse, todėl ji bus naudingesnė. Pabandykite pasigaminti šią kiaulienos nugarinę!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Garstyčių sėklos2 šaukštai
-
Rozmarinaspagal skonį
-
Druska1 šaukštas
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Lauro lapaipagal skonį
-
Kiauliena be kaulų1 kilogramas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia teisingai nuvalome mėsą: nupjauname visas plėveles ir gyslas, kurios yra ant jos paviršiaus. Kruopščiai nuplauname ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Galite naudoti ir šaldytą mėsą, tačiau prieš gamindami ją atitirpinkite kambario temperatūroje (8-10 val.).
-
2. Mėsą sudėkite į dubenį, įtrinkite druska, maltais pipirais, įberkite garstyčių ir keletą lauro lapelių.
-
Reklama
-
3. Visą paviršių įtrinkite garstyčiomis, perkelkite mėsą ant folijos, įberkite šiek tiek rozmarino ir sandariai suvyniokite, kad nesuplyštų ir vėliau neištekėtų sultys.
-
4. Suvyniotą gabalėlį dėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 1 valandai. Pasibaigus laikui, foliją šiek tiek atidarykite ir pašaukite į orkaitę dar 30-40 minučių, kad susidarytų aukso rudos spalvos plutelė.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama