Kiaulienos kepsniai tešloje keptuvėje
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Prieš jus - paprastas kiaulienos kepsnių keptuvėje tešloje receptas. Iš esmės, kulinarinė klasika, ką čia dar pridursi? Skanu, sotu, puikiai dera su bet kokiu garnyru. Idealu! Papasakosiu, kaip paruošti kiaulienos kepsnius keptuvėje tešloje. Tai tikrai kulinarinė klasika - pagal tokį pat receptą gamino ir mano močiutė, ir teta, ir mama. Tik kiekviena šeimininkė turi savo prieskonių ir tešlos paslapčių. Pavyzdžiui, mano teta vietoje grietinės deda mineralinį vandenį, o mama mėgsta gaminti tešloje su majonezu. Išbandykite įvairias versijas ir rasite savo!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos filė500 gramų
-
Kiaušiniai2~3 vienetai
-
Grietinė3 šaukštai
-
Miltai10 šaukštų
-
Augalinis aliejus5 šaukštai
-
Česnakas3 skiltelės
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Mėsą atitirpinkite, kiaušinius išplakite su grietine, prieskoniais ir sutrintu česnaku iki vientisos masės. -
2. Mėsą supjaustykite gabalėliais ir išmuškite iš abiejų pusių. Paskrudinkite su prieskoniais. -
Reklama
-
3. Dabar kiekvieną gabalėlį panardinkite į paruoštą kiaušinių tešlą, tada - į miltus. -
4. Kepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių. Tada dar kelias minutes patroškinkite po dangčiu be ugnies, o paskui sudėkite ant popierinių rankšluosčių. -
Reklama
-
5. Ir štai mūsų patiekalas pagaliau paruoštas! Kai susigers perteklinis aliejus, kepsnius galima patiekti!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















