Kiaulienos kepsniai tešloje keptuvėje

Kiaulienos kepsniai tešloje keptuvėje

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Prieš jus - paprastas kiaulienos kepsnių keptuvėje tešloje receptas. Iš esmės, kulinarinė klasika, ką čia dar pridursi? Skanu, sotu, puikiai dera su bet kokiu garnyru. Idealu! Papasakosiu, kaip paruošti kiaulienos kepsnius keptuvėje tešloje. Tai tikrai kulinarinė klasika - pagal tokį pat receptą gamino ir mano močiutė, ir teta, ir mama. Tik kiekviena šeimininkė turi savo prieskonių ir tešlos paslapčių. Pavyzdžiui, mano teta vietoje grietinės deda mineralinį vandenį, o mama mėgsta gaminti tešloje su majonezu. Išbandykite įvairias versijas ir rasite savo!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos filė
    500 gramų
  • Kiaušiniai
    2~3 vienetai
  • Grietinė
    3 šaukštai
  • Miltai
    10 šaukštų
  • Augalinis aliejus
    5 šaukštai
  • Česnakas
    3 skiltelės
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Mėsą atitirpinkite, kiaušinius išplakite su grietine, prieskoniais ir sutrintu česnaku iki vientisos masės.
    1. Paruoškite ingredientus. Mėsą atitirpinkite, kiaušinius išplakite su grietine, prieskoniais ir sutrintu česnaku iki vientisos masės.
  • Mėsą supjaustykite gabalėliais ir išmuškite iš abiejų pusių. Paskrudinkite su prieskoniais.
    2. Mėsą supjaustykite gabalėliais ir išmuškite iš abiejų pusių. Paskrudinkite su prieskoniais.
  • Reklama
  • Dabar kiekvieną gabalėlį panardinkite į paruoštą kiaušinių tešlą, tada - į miltus.
    3. Dabar kiekvieną gabalėlį panardinkite į paruoštą kiaušinių tešlą, tada - į miltus.
  • Kepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių. Tada dar kelias minutes patroškinkite po dangčiu be ugnies, o paskui sudėkite ant popierini...
    4. Kepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių. Tada dar kelias minutes patroškinkite po dangčiu be ugnies, o paskui sudėkite ant popierinių rankšluosčių.
  • Reklama
  • Ir štai mūsų patiekalas pagaliau paruoštas! Kai susigers perteklinis aliejus, kepsnius galima patiekti!
    5. Ir štai mūsų patiekalas pagaliau paruoštas! Kai susigers perteklinis aliejus, kepsnius galima patiekti!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai