Tortas keptuvėje su grietine

Tortas keptuvėje su grietine

5 (2 įvertinimai)

10 Porcijos
8 val.

Apie receptą

Tortą keptuvėje su grietine galima paruošti labai greitai, nenaudojant orkaitės. Tortas gaunasi paprastas, bet labai skanus. Jis ypač švelnus, kai gerai pamirkomas grietinėje. Pagaminti tortą gali būti labai paprasta, jei vietoj orkaitės naudosite viryklę. Tai labai pagreitina procesą. Šiuo tortu galite pavaišinti svečius arba tiesiog palepinti savo šeimą kuo nors saldžiu. Perskaitykite šį receptą, ir sužinosite, kaip kepti tortą keptuvėje su grietine.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grietinė
    600 gramų
  • Kvietiniai miltai
    3 stiklinės
  • Cukrus
    400 gramų
  • Vanilinas
    1 gramas
  • Soda
    1 šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Miltus kelis kartus persijokite per sietelį į didelį dubenį. Įdėkite sodos, jos gesinti nereikės, tai padarys grietinė. Į miltus supilkit...
    1. Miltus kelis kartus persijokite per sietelį į didelį dubenį. Įdėkite sodos, jos gesinti nereikės, tai padarys grietinė. Į miltus supilkite 200 gramų riebios grietinėlės, suberkite pusę cukraus ir viską gerai išmaišykite, minkydami elastingą tešlą.
  • Padalinkite tešlą į aštuonis – devynis vienodo dydžio gabalus ir susukite į kamuoliukus.
    2. Padalinkite tešlą į aštuonis – devynis vienodo dydžio gabalus ir susukite į kamuoliukus.
  • Reklama
  • Kiekvieną rutulį ant darbinio paviršiaus iškočiokite į ploną sluoksnį. Supjaustykite iki tokio dydžio, kokioje kepsite pyragus. Patogiaus...
    3. Kiekvieną rutulį ant darbinio paviršiaus iškočiokite į ploną sluoksnį. Supjaustykite iki tokio dydžio, kokioje kepsite pyragus. Patogiausia tai padaryti su keptuvės dangčiu.
  • Ant viryklės įkaitinkite keptuvę. Ant jos dėkite pyragėlius po vieną ir kepkite iš abiejų pusių po dvi minutes, kol taps auksinės rudos s...
    4. Ant viryklės įkaitinkite keptuvę. Ant jos dėkite pyragėlius po vieną ir kepkite iš abiejų pusių po dvi minutes, kol taps auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Kremui likusią grietinę ir cukrų išplakti su vanile. Labai svarbu, kad grietinė būtų riebi, bent 25 proc. Priešingu atveju kremas bus sky...
    5. Kremui likusią grietinę ir cukrų išplakti su vanile. Labai svarbu, kad grietinė būtų riebi, bent 25 proc. Priešingu atveju kremas bus skystas ir pasklis. Kiekvieną torto sluoksnį ištepkite kremu, sluoksnius sudėkite vinas ant kito.
  • Pabarstymui bet kokius sausainius sutrupinkite į trupinius, pavyzdžiui, tiks trapios tešlos sausainiai. Iš visų pusių apibarstykite tortą...
    6. Pabarstymui bet kokius sausainius sutrupinkite į trupinius, pavyzdžiui, tiks trapios tešlos sausainiai. Iš visų pusių apibarstykite tortą ir padėkite į šaldytuvą, kad išmirktų, geriau palikite per naktį.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai