Kukurūzuose kepti vištienos grynuoliai
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Vištienos grynuoliai kepti kukurūzuose nuo įprastų skiriasi ryškesne ir traškesne plutele. Be to, jie gaminami be daug aliejaus, o tai daug sveikiau. Prie grynuolių puikiai tiks majonezo padažas arba kečupas. Jie gali būti puikus užkandis arba puikiai tiks prie putojančio gėrimo. Kukurūzų dribsnius galima susmulkinti blenderiu, bet jie puikiai subyra rankomis. Jei norite, galite pridėti mėgstamų prieskonių. Jei kepimo popierius geros kokybės, grynuoliai nelips.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos krūtinėlė1 gabalas (filė)
-
Sojų padažas1 valgomasis šaukštas
-
Paprika1 arbatinis šaukštelis
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Kvietiniai miltai3 šaukštai
-
Kiaušinis1 vnt
-
Kukurūzų dribsniai100 gramų (neglazūruoti)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Surinkite visus ingredientus.
-
2. Vištienos krūtinėlę nuplaukite ir supjaustykite 1 cm storio juostelėmis. Vištieną sudėkite į dubenį ir pabarstykite paprika, druska ir pipirais.
-
Reklama
-
3. Supilkite sojų padažą, išmaišykite ir palikite 15 minučių pasimarinuoti.
-
4. Marinuotus gabalėlius apvoliokite miltuose.
-
Reklama
-
5. Į dubenį įmuškite kiaušinį ir šakute išmaišykite iki vientisos masės. Kiekvieną vištienos gabalėlį įmerkite į miltus į kiaušinį, kad jie visiškai pasidengtų.
-
6. Kukurūzų dribsnius sutrinkite į trupinius ir juose apvoliokite grynuolius.
-
Reklama
-
7. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir išdėliokite grynuolius.
-
8. Kepimo skardą su grynuoliais dėkite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes, kol iškeps. Išimkite kepimo skardą ir nedelsdami patiekite paruoštus grynuolius prie stalo.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama