Čeburekai su alumi
4 (3 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Traškūs ir sultingi čeburekai daugeliui asocijuojasi su greitu maistu. Palepinkite savo šeimą ar draugus gardžiu alaus čeburekų gaminimo receptu. Čeburekai traškūs ir labai skanūs. Be mėsos įdaro, čeburekus galima gaminti su daržovėmis, sūriu, žolelėmis, grybais, taip pat saldžiais įdarais. Tačiau tradiciškiausias receptas vis dar yra malta mėsa. Svarbiausia, kad būtų pagamintas tinkamas įdaras su tobulu svogūnų ir mėsos deriniu, o labai dažnai dedamas gabalėlis sviesto, iš kurio gaunamas sultingas čeburekas. Čeburekus geriausia patiekti karštus.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Tamsus alus250 mililitrų
-
Miltai2.5 stiklinės
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Malta mėsa300 gramų
-
Svogūnas2 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Malti pipiraipagal skonį
-
Saulėgrąžų aliejus250 mililitrų
-
Sviestas50 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir išsijotų miltų, supilkite alų ir užminkykite tešlą. Palikite tešlą 20 minučių kambario temperatūroje.
-
2. Svogūną ir česnaką nulupkite, sutarkuokite, suberkite į faršą ir išmaišykite. Druska ir pipirai pagal skonį.
-
Reklama
-
3. Pailsėjusią tešlą padaliname į mažus gabalėlius, kiekvieną plonai iškočiojame į nedidelį apskritimą, iš vienos pusės dedame truputį įdaro, ant viršaus gabalėlį sviesto.
-
4. Uždenkite antrąja apskritimo puse, o kraštus suspauskite šakute.
-
Reklama
-
5. Keptuvę dedame ant ugnies, užpilame trupučiu saulėgrąžų aliejaus ir apkepame čeburekus ant karšto paviršiaus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
6. Paruoštus čeburekus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte riebalų perteklių, ir patiekite karštus prie stalo.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama