Čeburekai su alumi

Čeburekai su alumi

4 (3 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Traškūs ir sultingi čeburekai daugeliui asocijuojasi su greitu maistu. Palepinkite savo šeimą ar draugus gardžiu alaus čeburekų gaminimo receptu. Čeburekai traškūs ir labai skanūs. Be mėsos įdaro, čeburekus galima gaminti su daržovėmis, sūriu, žolelėmis, grybais, taip pat saldžiais įdarais. Tačiau tradiciškiausias receptas vis dar yra malta mėsa. Svarbiausia, kad būtų pagamintas tinkamas įdaras su tobulu svogūnų ir mėsos deriniu, o labai dažnai dedamas gabalėlis sviesto, iš kurio gaunamas sultingas čeburekas. Čeburekus geriausia patiekti karštus.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Tamsus alus
    250 mililitrų
  • Miltai
    2.5 stiklinės
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Malta mėsa
    300 gramų
  • Svogūnas
    2 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Malti pipirai
    pagal skonį
  • Saulėgrąžų aliejus
    250 mililitrų
  • Sviestas
    50 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir išsijotų miltų, supilkite alų ir užminkykite tešlą. Palikite tešlą 20 minučių kambario ...
    1. Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir išsijotų miltų, supilkite alų ir užminkykite tešlą. Palikite tešlą 20 minučių kambario temperatūroje.
  • Svogūną ir česnaką nulupkite, sutarkuokite, suberkite į faršą ir išmaišykite. Druska ir pipirai pagal skonį.
    2. Svogūną ir česnaką nulupkite, sutarkuokite, suberkite į faršą ir išmaišykite. Druska ir pipirai pagal skonį.
  • Reklama
  • Pailsėjusią tešlą padaliname į mažus gabalėlius, kiekvieną plonai iškočiojame į nedidelį apskritimą, iš vienos pusės dedame truputį įdaro...
    3. Pailsėjusią tešlą padaliname į mažus gabalėlius, kiekvieną plonai iškočiojame į nedidelį apskritimą, iš vienos pusės dedame truputį įdaro, ant viršaus gabalėlį sviesto.
  • Uždenkite antrąja apskritimo puse, o kraštus suspauskite šakute.
    4. Uždenkite antrąja apskritimo puse, o kraštus suspauskite šakute.
  • Reklama
  • Keptuvę dedame ant ugnies, užpilame trupučiu saulėgrąžų aliejaus ir apkepame čeburekus ant karšto paviršiaus iš abiejų pusių iki auksinės...
    5. Keptuvę dedame ant ugnies, užpilame trupučiu saulėgrąžų aliejaus ir apkepame čeburekus ant karšto paviršiaus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Paruoštus čeburekus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte riebalų perteklių, ir patiekite karštus prie stalo.
    6. Paruoštus čeburekus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte riebalų perteklių, ir patiekite karštus prie stalo.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai