Kiauliena tešloje keptuvėje
3.3 (3 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Greiti ir sotūs pietūs kiaulienos kepsnio pavidalu patiks visiems mėsos valgytojams. Kaip garnyrą prie šios mėsos galite pasigaminti šviežių daržovių salotų arba paruošti bet kokią košę. Viskas paprasta ir lengva. Taigi, patikrinkite, kaip pasigaminti kiaulieną. Šį patiekalą galima paruošti gana greitai. Bet man pavyko 12 karbonadų, tad kepti teko ilgai. Apskritai tai yra klasikinė kepsnių versija, kurią gali susidoroti bet kuri namų šeimininkė.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena500 gramų
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Sūris50 gramų
-
Majonezas100 gramų
-
Miltai2~3 šaukštai
-
Daržovių aliejus50 gramų
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Labai mėgstu kepti kiaulienos nugarinės kepsnius. Kartais naudoju ir sprandinę, jei noriu sultingesnės mėsos. Tešlos dėka kepsniai yra stebėtinai švelnūs ir minkšti.
-
2. Mėsą supjaustykite ne didesniais kaip 1 centimetro storio gabalėliais. Prieš dedant į tešlą, pasūdome ir pagardiname. Dar geriau, jei į pačią tešlą sudėsite visus prieskonius.
-
Reklama
-
3. Virtuviniu plaktuku išmuškite mėsą iš abiejų pusių. Iš kilogramo nugarinės paprastai gaunu apie 12 kepsnių.
-
4. Dabar gaminame tešlą: kiaušinius išplakame su prieskoniais, druska ir majonezu. Nebūtina naudoti maišytuvo, tai galima padaryti įprasta šluotele.
-
Reklama
-
5. Palaipsniui suberkite miltus ir plakite iki tirštos grietinės. Pabaigoje suberkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite iki vientisos masės.
-
6. Kotletus iš abiejų pusių pamirkykite tešloje ir sudėkite į keptuvę. Kepkite juos augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
-
Reklama
-
7. Štai ir viskas! Taip greitai galite paruošti patrauklų ir sotų antrąjį patiekalą. Kol kepa kepsniai, dažniausiai ruošiu garnyrą arba darau daržovių salotas.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.3/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama