Kiauliena lezone
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Siūlau pietums ar vakarienei gaminti minkštą mėsą tešloje. Tačiau dėl mažos paslapties tešla yra minkšta ir švelni. Šiam patiekalui gaminti tinka absoliučiai bet kokia kiauliena. Jei pageidaujama, į tešlą galima įberti bet kokių prieskonių. Tokią mėsą galima patiekti su bet kokiu garnyru arba tiesiog su šviežių daržovių salotomis.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena600 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Grietinėlė 33%2/3 stiklinės
-
Kvietiniai miltai100 gramų
-
Česnakai2 skiltelės
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Aliejus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite porcijomis. Kiekvieną mėsos gabalėlį išplakite, įtrinkite druska ir pipirais.
-
Reklama
-
3. Kiaulienos gabaliukus apvoliokite miltuose.
-
4. Sumaišykite kiaušinį ir grietinėlę iki vientisos masės. Kiaulienos gabaliukus visiškai panardinkite į mišinį.
-
Reklama
-
5. Ir vėl apvoliokite mėsą miltuose.
-
6. Gilioje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite visus kiaulienos gabalėlius iki auksinės rudos spalvos, maždaug 3–4 minutes iš kiekvienos pusės.
-
Reklama
-
7. Apkeptus mėsos gabalėlius sudėkite į keptuvę ir užpilkite trupučiu vandens. Česnaką nulupkite ir supjaustykite griežinėliais, sudėkite į keptuvę. Troškinkite ant silpnos ugnies uždengę dar 10-15 minučių.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama