Kiauliena lezone

Kiauliena lezone

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Siūlau pietums ar vakarienei gaminti minkštą mėsą tešloje. Tačiau dėl mažos paslapties tešla yra minkšta ir švelni. Šiam patiekalui gaminti tinka absoliučiai bet kokia kiauliena. Jei pageidaujama, į tešlą galima įberti bet kokių prieskonių. Tokią mėsą galima patiekti su bet kokiu garnyru arba tiesiog su šviežių daržovių salotomis.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    600 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Grietinėlė 33%
    2/3 stiklinės
  • Kvietiniai miltai
    100 gramų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite porcijomis. Kiekvieną mėsos gabalėlį išplakite, įtrinkite druska ir pipirais.
    2. Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite porcijomis. Kiekvieną mėsos gabalėlį išplakite, įtrinkite druska ir pipirais.
  • Reklama
  • Kiaulienos gabaliukus apvoliokite miltuose.
    3. Kiaulienos gabaliukus apvoliokite miltuose.
  • Sumaišykite kiaušinį ir grietinėlę iki vientisos masės. Kiaulienos gabaliukus visiškai panardinkite į mišinį.
    4. Sumaišykite kiaušinį ir grietinėlę iki vientisos masės. Kiaulienos gabaliukus visiškai panardinkite į mišinį.
  • Reklama
  • Ir vėl apvoliokite mėsą miltuose.
    5. Ir vėl apvoliokite mėsą miltuose.
  • Gilioje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite visus kiaulienos gabalėlius iki auksinės rudos spalvos, m...
    6. Gilioje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite visus kiaulienos gabalėlius iki auksinės rudos spalvos, maždaug 3–4 minutes iš kiekvienos pusės.
  • Reklama
  • Apkeptus mėsos gabalėlius sudėkite į keptuvę ir užpilkite trupučiu vandens. Česnaką nulupkite ir supjaustykite griežinėliais, sudėkite į ...
    7. Apkeptus mėsos gabalėlius sudėkite į keptuvę ir užpilkite trupučiu vandens. Česnaką nulupkite ir supjaustykite griežinėliais, sudėkite į keptuvę. Troškinkite ant silpnos ugnies uždengę dar 10-15 minučių.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai