Kiauliena grietinės padaže

Kiauliena grietinės padaže

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Ar norite iškepti švelniausią mėsą su kvapniu padažu? Tada išbandykite paprastą kiaulienos receptą su grietine ir svogūnais. Šis patiekalas puikiai dera su bet kokiu garnyru ir gali būti patiekiamas su daržovėmis. Taip gaminta mėsa yra labai sultinga, minkšta ir skani. Tai gana klasikinis kiaulienos su grietine receptas, tačiau jei norite, galite pridėti aromatinių prieskonių ir daržovių. Patiekalui patiekti galima naudoti padažą, kuriame troškinta mėsa.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos nugarinė
    300 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Grietinė
    200 gramų
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Augalinis aliejus
    1~2 šaukštai
  • Buljonas
    50 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Dėti į keptuvę ir šiek tiek pak...
    1. Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Dėti į keptuvę ir šiek tiek pakepinti. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką (galite suspausti per spaudą). Sudėkite į svogūną ir pakepinkite iki auksinės rudos spalvos.
  • Mėsą nuplaukite ir nusausinkite. Mėsą galite supjaustyti kaip norite. Iškepusius svogūnus ir česnakus išimkite iš keptuvės ir kuriam laik...
    2. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite. Mėsą galite supjaustyti kaip norite. Iškepusius svogūnus ir česnakus išimkite iš keptuvės ir kuriam laikui atidėkite. Mėsą sudėkite į įkaitintą aliejų ir kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Dabar laikas pasigaminti padažą. Grietinę sumaišykite su sultiniu. Druskos ir pipirų pagal skonį, įberkite mėgstamų prieskonių. Viską kru...
    3. Dabar laikas pasigaminti padažą. Grietinę sumaišykite su sultiniu. Druskos ir pipirų pagal skonį, įberkite mėgstamų prieskonių. Viską kruopščiai išmaišykite.
  • Į keptą mėsą įpilkite padažo. Jei pageidaujate, galite pridėti džiovintų arba šviežių žolelių.
    4. Į keptą mėsą įpilkite padažo. Jei pageidaujate, galite pridėti džiovintų arba šviežių žolelių.
  • Reklama
  • Pakepintus svogūnus ir česnakus grąžinkite į keptuvę. Švelniai išmaišykite. Užvirinkite ir uždenkite keptuvę dangčiu. Kad kiauliena būtų ...
    5. Pakepintus svogūnus ir česnakus grąžinkite į keptuvę. Švelniai išmaišykite. Užvirinkite ir uždenkite keptuvę dangčiu. Kad kiauliena būtų minkšta ir sultinga, patiekalą reikia troškinti ant minimalios ugnies.
  • Priklausomai nuo mėsos gabalėlių dydžio, troškinkite mėsą 40–60 minučių. Prieš patiekdami galite išimti kiaulieną iš keptuvės ir troškint...
    6. Priklausomai nuo mėsos gabalėlių dydžio, troškinkite mėsą 40–60 minučių. Prieš patiekdami galite išimti kiaulieną iš keptuvės ir troškinti padažą, kol sutirštės (galite įdėti šiek tiek miltų).
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai