Kiauliena, įdaryta obuoliais

Kiauliena, įdaryta obuoliais

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Norėdami skaniai pavalgyti ypatingai progai, paruoškite kiaulienos kepsnį, įdarytą obuoliais ir spanguolėmis. Dalinuosi labai skaniu receptu, kaip paruošti šį stebuklą. Galite pasiimti bet kokią mėsą: nugarinę, kumpį. Patiekalo akcentas yra įdaras ir padažas. Acto, obuolių ir spanguolių rūgštingumas minkština bet kokią mėsą, suteikia jai sultingumo, o sidras turi įdomų skonį. Vietoj sidro galite įpilti obuolių sulčių, tai absoliučiai negadina skonio, tačiau su sidru skonis yra ryškesnis. Garnyrui puikiai tinka šviežios arba keptos ant grotelių daržovės. Išbandykite šį receptą, manau, liksite patenkinti!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    1 kilogramas
  • Obuoliai
    2 vnt
  • Džiovintos spanguolės
    1 valgomasis šaukštas
  • Garstyčių miltai
    1 valgomasis šaukštas
  • Sidras
    1 stiklinė
  • Imbiero šaknis
    20 gramų
  • Uskus stalas
    100 mililitrų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Rudasis cukrus
    2 šaukštai
  • Džiovinti raudonieji pipirai
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime mėsą. Supjaustykite gabalėlį, kad gautumėte tolygų sluoksnį. Plakite plaktuku, kad mėsa būtų vienodo storio.
    1. Paruoškime mėsą. Supjaustykite gabalėlį, kad gautumėte tolygų sluoksnį. Plakite plaktuku, kad mėsa būtų vienodo storio.
  • Obuolius smulkiai supjaustykite, suberkite džiovintas spanguoles, cukrų ir išmaišykite.
    2. Obuolius smulkiai supjaustykite, suberkite džiovintas spanguoles, cukrų ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Tada įdarą įdėkite į gilų puodą, įpilkite sidro, acto, imbiero, garstyčių ir prieskonių. Užvirkite, pavirkite 5–7 minutes.
    3. Tada įdarą įdėkite į gilų puodą, įpilkite sidro, acto, imbiero, garstyčių ir prieskonių. Užvirkite, pavirkite 5–7 minutes.
  • Obuolius ir uogas perpilkite į blenderio dubenį ir sumalkite į košę. Sirupą grąžinkite ant ugnies ir išgarinkite. Sirupo turėtų likti per...
    4. Obuolius ir uogas perpilkite į blenderio dubenį ir sumalkite į košę. Sirupą grąžinkite ant ugnies ir išgarinkite. Sirupo turėtų likti perpus mažiau.
  • Reklama
  • Mėsą pasūdykite, pabarstykite pipirais ir ant viršaus uždėkite lygų obuolių ir uogų įdaro sluoksnį.
    5. Mėsą pasūdykite, pabarstykite pipirais ir ant viršaus uždėkite lygų obuolių ir uogų įdaro sluoksnį.
  • Patieskite foliją. Susukite mėsą į ritinį. Gražiai suriškite ritinį, kad neprarastų formos, o įdaras liktu viduje. Tepkite viską sirupu.
    6. Patieskite foliją. Susukite mėsą į ritinį. Gražiai suriškite ritinį, kad neprarastų formos, o įdaras liktu viduje. Tepkite viską sirupu.
  • Reklama
  • Suvyniokite ritinį į foliją keliais sluoksniais. 1 valandą nusiųskite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
    7. Suvyniokite ritinį į foliją keliais sluoksniais. 1 valandą nusiųskite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
  • Po valandos atlenkite foliją ir vėl patepkite sirupu. Šaukite į orkaitę dar 15 minučių, be folijos.
    8. Po valandos atlenkite foliją ir vėl patepkite sirupu. Šaukite į orkaitę dar 15 minučių, be folijos.
  • Reklama
  • Išimkite mėsą iš orkaitės, vėl suvyniokite į foliją ir leiskite jai 10 minučių pastovėti.
    9. Išimkite mėsą iš orkaitės, vėl suvyniokite į foliją ir leiskite jai 10 minučių pastovėti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai