Vafliai kepti vaflinėje

Vafliai kepti vaflinėje

4 (4 įvertinimai)

10-12 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Pusryčiams ar kaip desertą prie arbatos noriu pakviesti išbandyti šį šaunų variantą, kaip pasigaminti vaflių. Gana paprasta ir greita tešla, o rezultatas fantastiškas. Tokiu atveju vafliai bus su kefyru. Mano nuomone, tai yra idealus variantas, bet jei norite, galite naudoti ir, pavyzdžiui, pieną. Cukraus geriau nedėti, o prieš patiekiant vaflius pasaldinti sirupu ar uogiene pagal skonį.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Kepimo milteliai
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska
    1/2 šaukštelio
  • Miltai
    2 puodeliai
  • Kefyras
    2 puodeliai
  • Sviestas
    50 gramų (+ vaflinės sutepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Giliame dubenyje sumaišykite išsijotus miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Viską išmaišyti iki vientisos masės.
    1. Giliame dubenyje sumaišykite išsijotus miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Viską išmaišyti iki vientisos masės.
  • Atskirai išplakti kiaušinius su kefyru ir tirpintu sviestu.
    2. Atskirai išplakti kiaušinius su kefyru ir tirpintu sviestu.
  • Reklama
  • Supilkite sausus ingredientus.
    3. Supilkite sausus ingredientus.
  • Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
    4. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Tinkamai įkaitinkite vaflinę, patepkite trupučiu sviesto. Tešlą paskleiskite nedidelėmis dalimis ir kepkite vaflius iki auksinės rudos sp...
    5. Tinkamai įkaitinkite vaflinę, patepkite trupučiu sviesto. Tešlą paskleiskite nedidelėmis dalimis ir kepkite vaflius iki auksinės rudos spalvos.
  • Patiekite šiltą. Gero apetito!
    6. Patiekite šiltą. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai