Vafliai kepti vaflinėje
4 (4 įvertinimai)
10-12 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Pusryčiams ar kaip desertą prie arbatos noriu pakviesti išbandyti šį šaunų variantą, kaip pasigaminti vaflių. Gana paprasta ir greita tešla, o rezultatas fantastiškas. Tokiu atveju vafliai bus su kefyru. Mano nuomone, tai yra idealus variantas, bet jei norite, galite naudoti ir, pavyzdžiui, pieną. Cukraus geriau nedėti, o prieš patiekiant vaflius pasaldinti sirupu ar uogiene pagal skonį.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušinis2 vnt
-
Cukrus2 šaukštai
-
Kepimo milteliai1 valgomasis šaukštas
-
Druska1/2 šaukštelio
-
Miltai2 puodeliai
-
Kefyras2 puodeliai
-
Sviestas50 gramų (+ vaflinės sutepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Giliame dubenyje sumaišykite išsijotus miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Viską išmaišyti iki vientisos masės.
-
2. Atskirai išplakti kiaušinius su kefyru ir tirpintu sviestu.
-
Reklama
-
3. Supilkite sausus ingredientus.
-
4. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
5. Tinkamai įkaitinkite vaflinę, patepkite trupučiu sviesto. Tešlą paskleiskite nedidelėmis dalimis ir kepkite vaflius iki auksinės rudos spalvos.
-
6. Patiekite šiltą. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama