Kepenų blynai su įdaru

Kepenų blynai su įdaru

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Siūlau išsikepti labai skanių ir sočiųjų kepenėlių blynų, įdarytų keptais svogūnais ir morkomis. Šiam patiekalui galite naudoti bet kokias kepenėles: vištienos, kalakutienos, kiaulienos ar jautienos. Tačiau būtent iš vištienos kepenų blynai būna ypač švelnūs. Iš tokio ingredientų kiekio dažniausiai išeina 8-10 22-24 cm skersmens blynai. Galite paeksperimentuoti su įdaru ir dėti, jei norite, keptų grybų, raugintų agurkų, grietinės ar grietinėlės. Ruoškite suktinukus pagal šį receptą ir jie puikiai tiks ne tik kasdieniame, bet ir šventiniame meniu!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kepenėlės
    400 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Pienas
    200 mililitrų
  • Miltai
    60 gramų
  • Augalinis aliejus
    30 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Svogūnai
    1 vnt (didelis)
  • Morkos
    2 vnt
  • Augalinis aliejus
    30 mililitrų
  • Grietinė
    200 gramų
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Nuplautas kepenėles supjaustykite vidutiniais gabalėliais, susmulkinkite jums patogiu būdu. Aš sutrinu blenderio dubenyje, bet kepenėles ...
    2. Nuplautas kepenėles supjaustykite vidutiniais gabalėliais, susmulkinkite jums patogiu būdu. Aš sutrinu blenderio dubenyje, bet kepenėles galite sumalti per mėsmalę.
  • Reklama
  • Į susmulkintas kepenėles įmuškite kiaušinių, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
    3. Į susmulkintas kepenėles įmuškite kiaušinių, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
  • Supilkite pieną, suberkite miltus. Išplakite iki vientisos masės. Įpilkite augalinio aliejaus ir vėl sumaišykite.
    4. Supilkite pieną, suberkite miltus. Išplakite iki vientisos masės. Įpilkite augalinio aliejaus ir vėl sumaišykite.
  • Reklama
  • Kepenėlių tešlą supilkite į dubenį.
    5. Kepenėlių tešlą supilkite į dubenį.
  • Gerai įkaitintoje sausoje keptuvėje apkepkite 8-10 plonų blynelių.
    6. Gerai įkaitintoje sausoje keptuvėje apkepkite 8-10 plonų blynelių.
  • Reklama
  • Kepkite iš kiekvienos pusės 1-2 minutes.
    7. Kepkite iš kiekvienos pusės 1-2 minutes.
  • Įdarui į keptuvę su sviestu suberkite kubeliais pjaustytą svogūną ir tarkuotas morkas. Pirmiausia troškinkite daržoves, kol suminkštės.
    8. Įdarui į keptuvę su sviestu suberkite kubeliais pjaustytą svogūną ir tarkuotas morkas. Pirmiausia troškinkite daržoves, kol suminkštės.
  • Reklama
  • Supilkite šiek tiek vandens (apie 50 ml) ir troškinkite uždengę 10 minučių. Druska ir pipirai pagal skonį.
    9. Supilkite šiek tiek vandens (apie 50 ml) ir troškinkite uždengę 10 minučių. Druska ir pipirai pagal skonį.
  • Padažui sumaišyti grietinę, per spaudą perspaustą česnaką, druską ir juoduosius pipirus.
    10. Padažui sumaišyti grietinę, per spaudą perspaustą česnaką, druską ir juoduosius pipirus.
  • Reklama
  • Iškepusius blynus sukraukite į krūvą.
    11. Iškepusius blynus sukraukite į krūvą.
  • Blyną apliekite grietinės padažu.
    12. Blyną apliekite grietinės padažu.
  • Ant maždaug 1/3 dalies dėkite daržovių įdarą.
    13. Ant maždaug 1/3 dalies dėkite daržovių įdarą.
  • Reklama
  • Suvynioti. Taip paruoškite visus suktinukus. Dėti į šaldytuvą 1-2 valandoms.
    14. Suvynioti. Taip paruoškite visus suktinukus. Dėti į šaldytuvą 1-2 valandoms.
  • Patiekite atšaldytą. Skanaus!
    15. Patiekite atšaldytą. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai