Kalakutienos piršteliai

Kalakutienos piršteliai

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Kalakutienos piršteliai yra daug švelnesni nei jautienos piršteliai. Sūris suteikia jiems kreminį skonį ir minkštumą. Juos visai nesunku pagaminti ir bus puikus karštas patiekalas pietums ar vakarienei. Jie gali būti patiekiami su bet kokiu garnyru arba patiekiami su šviežiomis daržovėmis ar salotomis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kalakutienos filė
    500 gramų
  • Sūris
    100 gramų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Majonezas
    100 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt (didelis)
  • Miltai
    100 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodasis pipiras
    pagal skonį
  • Aliejus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Filė supjaustykite kepsneliais, išmuškite, pasūdykite ir pabarstykite pipirais.
    2. Filė supjaustykite kepsneliais, išmuškite, pasūdykite ir pabarstykite pipirais.
  • Reklama
  • Sūrį sutarkuokite, sumaišykite su majonezu ir smulkintu česnaku. Ištepkite kalakuto gabalėlių paviršių.
    3. Sūrį sutarkuokite, sumaišykite su majonezu ir smulkintu česnaku. Ištepkite kalakuto gabalėlių paviršių.
  • Susukite juos į storus ritinėlius.
    4. Susukite juos į storus ritinėlius.
  • Reklama
  • Visiškai apkepkite juos miltuose.
    5. Visiškai apkepkite juos miltuose.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinius ir šakute išmaišykite iki vientisos masės. Visiškai panardinkite suktinukus į kiaušinį.
    6. Į dubenį įmuškite kiaušinius ir šakute išmaišykite iki vientisos masės. Visiškai panardinkite suktinukus į kiaušinį.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Sudėkite mėsos pirštelius ir kepkite iš visų pusių iki auksinės ...
    7. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Sudėkite mėsos pirštelius ir kepkite iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos. Perkelkite juos į kepimo indą ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite juos 20-25 minutes 180 laipsnių, kol iškeps. Po kurio laiko išimkite iš orkaitės mėsos pirštelius ir patiekite.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai