Kalakutienos piršteliai
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Kalakutienos piršteliai yra daug švelnesni nei jautienos piršteliai. Sūris suteikia jiems kreminį skonį ir minkštumą. Juos visai nesunku pagaminti ir bus puikus karštas patiekalas pietums ar vakarienei. Jie gali būti patiekiami su bet kokiu garnyru arba patiekiami su šviežiomis daržovėmis ar salotomis.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kalakutienos filė500 gramų
-
Sūris100 gramų
-
Česnakai2 skiltelės
-
Majonezas100 gramų
-
Kiaušinis1 vnt (didelis)
-
Miltai100 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Juodasis pipiraspagal skonį
-
Aliejus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Filė supjaustykite kepsneliais, išmuškite, pasūdykite ir pabarstykite pipirais.
-
Reklama
-
3. Sūrį sutarkuokite, sumaišykite su majonezu ir smulkintu česnaku. Ištepkite kalakuto gabalėlių paviršių.
-
4. Susukite juos į storus ritinėlius.
-
Reklama
-
5. Visiškai apkepkite juos miltuose.
-
6. Į dubenį įmuškite kiaušinius ir šakute išmaišykite iki vientisos masės. Visiškai panardinkite suktinukus į kiaušinį.
-
Reklama
-
7. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Sudėkite mėsos pirštelius ir kepkite iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos. Perkelkite juos į kepimo indą ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite juos 20-25 minutes 180 laipsnių, kol iškeps. Po kurio laiko išimkite iš orkaitės mėsos pirštelius ir patiekite.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama