Imbiero gėrimas deginantis riebalus

Imbiero gėrimas deginantis riebalus

3 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Riebus deginantį imbiero gėrimą pradėjau gerti kaip maisto papildą ir tuo pačiu atradau jo gydomųjų savybių. Greitai nuvaro peršalimą, bet turi aštrų skonį. Riebalus deginantį imbiero gėrimą galima gerti ir karštą, ir šaltą, su ledukais. Tai ne tik padeda palaikyti formą, bet ir stiprina imunitetą. Skanu, sveika, aštru, suteikia jėgų ir išsklaido bet kokią depresiją. Taip pat galite gerti peršalus, pabandykite ir pamatysite, kad niekada taip greitai neatsigavote. Parduotuvėse parduodama daug imbierinių arbatų, tačiau daug geriau riebalus deginantį imbiero gėrimą pasigaminti patiems.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Imbiero šaknis
    3 šaukštai (tarkuota)
  • Citrina
    1/2 vnt
  • Medaus ar cukraus
    1~2 šaukštai
  • Kardamonas
    5~6 vnt (neprivaloma)
  • Vanduo
    1.5 Litro
Reklama
Gaminimo eiga
  • Imbiero šaknį sutarkuokite.
    1. Imbiero šaknį sutarkuokite.
  • Paimkite tris šaukštus imbiero.
    2. Paimkite tris šaukštus imbiero.
  • Reklama
  • Užvirti vandenį.
    3. Užvirti vandenį.
  • Imbierą sudėkite į verdantį vandenį, virkite 2 minutes.
    4. Imbierą sudėkite į verdantį vandenį, virkite 2 minutes.
  • Reklama
  • Nukelkite nuo ugnies, nukoškite. Įpilkite citrinos sulčių, medaus ir prieskonių pagal pageidavimą.
    5. Nukelkite nuo ugnies, nukoškite. Įpilkite citrinos sulčių, medaus ir prieskonių pagal pageidavimą.
  • Gėrimą galima gerti tiek karštą, tiek atšaldytą.
    6. Gėrimą galima gerti tiek karštą, tiek atšaldytą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai