Imbiero gėrimas deginantis riebalus
3 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Riebus deginantį imbiero gėrimą pradėjau gerti kaip maisto papildą ir tuo pačiu atradau jo gydomųjų savybių. Greitai nuvaro peršalimą, bet turi aštrų skonį. Riebalus deginantį imbiero gėrimą galima gerti ir karštą, ir šaltą, su ledukais. Tai ne tik padeda palaikyti formą, bet ir stiprina imunitetą. Skanu, sveika, aštru, suteikia jėgų ir išsklaido bet kokią depresiją. Taip pat galite gerti peršalus, pabandykite ir pamatysite, kad niekada taip greitai neatsigavote. Parduotuvėse parduodama daug imbierinių arbatų, tačiau daug geriau riebalus deginantį imbiero gėrimą pasigaminti patiems.
Paskirtis: Gėrimų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Imbiero šaknis3 šaukštai (tarkuota)
-
Citrina1/2 vnt
-
Medaus ar cukraus1~2 šaukštai
-
Kardamonas5~6 vnt (neprivaloma)
-
Vanduo1.5 Litro
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Imbiero šaknį sutarkuokite.
-
2. Paimkite tris šaukštus imbiero.
-
Reklama
-
3. Užvirti vandenį.
-
4. Imbierą sudėkite į verdantį vandenį, virkite 2 minutes.
-
Reklama
-
5. Nukelkite nuo ugnies, nukoškite. Įpilkite citrinos sulčių, medaus ir prieskonių pagal pageidavimą.
-
6. Gėrimą galima gerti tiek karštą, tiek atšaldytą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama