Pyragėliai su raugintais kopūstais keptuvėje
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Ar mėgstate naminius pyragėlius? Jei užmerkiate akis prieš žalą figūrai, kartais galite pasilepinti gardžiais pyragėliais su raugintais kopūstais keptais keptuvėje. Tokius keptus pyragėlius su raugintais kopūstais galima ruošti ne tik su mieline tešla. Sluoksniuota tešla arba be mielių taip pat tinka. Pyragėlius geriau apkepti dideliame kiekyje augalinio aliejaus, kad gerai apkeptų šonai, tuomet galima nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Mielės2 arbatiniai šaukšteliai
-
Cukrus1 šaukštas
-
Druska1 žiupsnelis
-
Pienas200 mililitrų
-
Miltai250~300 gramų
-
Rauginti kopūstai500 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmas žingsnis – minkyti tešlą. Norėdami tai padaryti, pieną reikia šiek tiek pašildyti ir į jį įpilti mielių bei cukraus. Kruopščiai maišykite, kol mielės pradės tirpti. Įpilkite žiupsnelį druskos, augalinio aliejaus ir palaipsniui suberkite išsijotus miltus. Kad pyragaičiai būtų minkšti, svarbu nepridėti į tešlą per daug miltų. Kai ji bus paruošta, uždenkite rankšluosčiu arba maistine plėvele ir palikite kurį laiką.
-
2. Kol tešla kyla galite paruošti įdarą. Jei kopūstai per rūgštūs, geriau pirmiausia įdėti į keptuvę ir šiek tiek troškinti. Jei norite, taip pat galite pridėti žiupsnelį maltų pipirų pagal skonį.
-
Reklama
-
3. Dabar galite pereiti prie pyragėlių formavimo proceso. Atskirkite nedidelį gabalėlį nuo tešlos ir išlyginkite ant miltais pabarstyto paviršiaus. Kai paplotėlis bus paruoštas, į vidurį dėkite nedidelį kiekį įdaro.
-
4. Daugelis žmonių nemoka gaminti pyragėlių su raugintais kopūstais, kad jie neišsiskleistų keptuvėje. Pagrindinė rekomendacija – stengtis, kad įdaras nepatektų į kraštus ir atsargiai užsandarinti siūlę.
-
Reklama
-
5. Kai visi pyragėliai bus suformuoti, keptuvėje galite įkaitinti augalinį aliejų ir ten dėti pyragėlius. Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Aliejaus turėtų būti tikrai daug. Iškepus pyragėlius dėti ant popierinių servetėlių, kad pasišalintų riebalų perteklius, ir galima patiekti.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama