Vištienos šlaunelės karšto oro gruzdintuvėje

Vištienos šlaunelės karšto oro gruzdintuvėje

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Karšto oro gruzdintuvėje iškeptos vištienos šlaunelės iš vidaus yra neįprastai minkštos, o išorėje – traški plutelė – nepaprastai skanu! Tačiau labai svarbu pasirinkti tinkamą marinatą. Dėl to, kad vištienos šlaunelės kepamos karšto oro gruzdintuvėje, dubenyje cirkuliuojantys marinato garai puikiai prisotina vištienos mėsą iš visų pusių, suteikdami joms neįtikėtinai pikantišką skonį ir nuostabų aromatą.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos šlaunelės
    4 vnt
  • Sojų padažas
    1 šaukštas
  • Garstyčios
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Medus
    2 šaukštai (skystas)
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Chmeli
    suneli
Reklama
Gaminimo eiga
  • Visus ingredientus galima paruošti iš karto. Vištienos šlauneles nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite popieriniais rankšluosči...
    1. Visus ingredientus galima paruošti iš karto. Vištienos šlauneles nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Nulupkite česnako skilteles.
  • Į atskirą dubenį supilkite alyvuogių aliejų, supilkite medų ir sojų padažą.
    2. Į atskirą dubenį supilkite alyvuogių aliejų, supilkite medų ir sojų padažą.
  • Reklama
  • Į šį dubenį per česnako presą išspauskite česnako skilteles, įberkite druskos, garstyčių ir khmeli-suneli. Viską išmaišyti. Marinatas par...
    3. Į šį dubenį per česnako presą išspauskite česnako skilteles, įberkite druskos, garstyčių ir khmeli-suneli. Viską išmaišyti. Marinatas paruoštas.
  • Marinatą supilkite ant vištienos šlaunelių ir aptepkite kiekvieną šlaunelę iš visų pusių. Šlaunelių dubenį palikite marinuotis šaldytuve ...
    4. Marinatą supilkite ant vištienos šlaunelių ir aptepkite kiekvieną šlaunelę iš visų pusių. Šlaunelių dubenį palikite marinuotis šaldytuve 1-2 valandas.
  • Reklama
  • Marinuotas vištienos šlauneles sudėkite į silikoninę formą, kuri dedama į oro gruzdintuvės dubenį. Įdėkite oro gruzdintuvės dubenį į patį...
    5. Marinuotas vištienos šlauneles sudėkite į silikoninę formą, kuri dedama į oro gruzdintuvės dubenį. Įdėkite oro gruzdintuvės dubenį į patį karšto oro gruzdintuvą ir kepkite vištienos šlauneles 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
  • Paruoštas vištienos šlauneles galima iš karto patiekti karštas.
    6. Paruoštas vištienos šlauneles galima iš karto patiekti karštas.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai