Vištienos kukuliai grietinės padaže

Vištienos kukuliai grietinės padaže

4.5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Grietinės padaže troškinti mėsos kukuliai yra švelnūs ir sultingi. Tai padės jums, kai reikės greitai pamaitinti savo šeimą. Juk pasiruošimas užtruks ne ilgiau kaip pusvalandį. Šiuos kukulius galima patiekti su absoliučiai bet kokiu garnyru. Galite nusipirkti maltos vištienos, bet geriausia ją pasigaminti namuose. Grietinė turi būti riebi ir tiršta, jei bijote, kad grietinė atsiskirs, sumaišykite su nedideliu kiekiu miltų.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos faršas
    500 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Miltai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Vanduo
    300 mililitrų
  • Grietinė
    150 gramų (20
  • Aliejus
    20 mililitrų
  • Paprika
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Faršą sudėkite į dubenį, įmuškite kiaušinį, suberkite papriką ir džiovintas žoleles.
    2. Faršą sudėkite į dubenį, įmuškite kiaušinį, suberkite papriką ir džiovintas žoleles.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Įdėkite jį į dubenį su malta mėsa ir kiaušiniu.
    3. Svogūną nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Įdėkite jį į dubenį su malta mėsa ir kiaušiniu.
  • Maltą mėsą pasūdykite, pipiruokite ir gerai išmaišykite. Paruoštą faršą plakite iki vientisos masės. Norėdami tai padaryti, paimkite farš...
    4. Maltą mėsą pasūdykite, pipiruokite ir gerai išmaišykite. Paruoštą faršą plakite iki vientisos masės. Norėdami tai padaryti, paimkite faršą į ranką, pakelkite virš dubens ir išmeskite atgal. Atlikite tai 10-12 kartų.
  • Reklama
  • Faršą padalinkite į lygias dalis ir susukite į ne didesnius nei graikinio riešuto kukulius.
    5. Faršą padalinkite į lygias dalis ir susukite į ne didesnius nei graikinio riešuto kukulius.
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ir apkepkite kukulius iš abiejų pusių. Į keptuvę supilkite vandenį ir virkite ant silpno...
    6. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ir apkepkite kukulius iš abiejų pusių. Į keptuvę supilkite vandenį ir virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Į keptuvę su mėsos kukuliais įdėkite grietinės.
  • Reklama
  • Išvirus kotletus troškinkite dar 2 minutes, nukelkite nuo ugnies ir patiekite.
    7. Išvirus kotletus troškinkite dar 2 minutes, nukelkite nuo ugnies ir patiekite.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai