Vištienos kukuliai grietinės padaže
4.5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Grietinės padaže troškinti mėsos kukuliai yra švelnūs ir sultingi. Tai padės jums, kai reikės greitai pamaitinti savo šeimą. Juk pasiruošimas užtruks ne ilgiau kaip pusvalandį. Šiuos kukulius galima patiekti su absoliučiai bet kokiu garnyru. Galite nusipirkti maltos vištienos, bet geriausia ją pasigaminti namuose. Grietinė turi būti riebi ir tiršta, jei bijote, kad grietinė atsiskirs, sumaišykite su nedideliu kiekiu miltų.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos faršas500 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Kiaušinis1 vnt
-
Miltai1 arbatinis šaukštelis
-
Vanduo300 mililitrų
-
Grietinė150 gramų (20
-
Aliejus20 mililitrų
-
Paprika1 arbatinis šaukštelis
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Faršą sudėkite į dubenį, įmuškite kiaušinį, suberkite papriką ir džiovintas žoleles.
-
Reklama
-
3. Svogūną nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Įdėkite jį į dubenį su malta mėsa ir kiaušiniu.
-
4. Maltą mėsą pasūdykite, pipiruokite ir gerai išmaišykite. Paruoštą faršą plakite iki vientisos masės. Norėdami tai padaryti, paimkite faršą į ranką, pakelkite virš dubens ir išmeskite atgal. Atlikite tai 10-12 kartų.
-
Reklama
-
5. Faršą padalinkite į lygias dalis ir susukite į ne didesnius nei graikinio riešuto kukulius.
-
6. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ir apkepkite kukulius iš abiejų pusių. Į keptuvę supilkite vandenį ir virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Į keptuvę su mėsos kukuliais įdėkite grietinės.
-
Reklama
-
7. Išvirus kotletus troškinkite dar 2 minutes, nukelkite nuo ugnies ir patiekite.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama