Čeburekai su gazuotu vandeniu
5 (4 įvertinimai)
15 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Tai lengviausias čeburekų receptas, kurį kada nors matėte. Kaip pasigaminti geriausius čeburekus? Žiūrėkite ir atsiminkite, o dar geriau – įtraukite į savo mėgstamiausius, nes tuo remsitės dar ne kartą! Tai paprasčiausias čeburekų receptas. Tešla nesiskleidžia ir išlaiko viduje esantį faršą sultingą. O išorė įgauna patrauklią spalvą ir traškią plutą. Kas kartą pabandys pasigaminti tokius čeburekus, be jokios abejonės, gamins juos dar kartą, nes tešla pagaminama labai greitai ir su ja lengva dirbti. Palepinkite save ir savo namiškius sultingais ir skaniais čeburekais.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Jautienos mėsa300 gramų
-
Kiaulienos mėsa300 gramų
-
Kvietiniai miltai450~500 gramų
-
Gazuotas vanduo250 mililitrų
-
Svogūnai2 vnt
-
Saulėgrąžų aliejus3 šaukštai
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą ir svogūnus perkiškite per mėsmalę. Į maltą mėsą pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Kol ruošite tešlą, faršą dėkite į šaldytuvą.
-
2. Miltus persijokite į didelį indą, įberkite druskos ir užpilkite mineraliniu vandeniu. Tešlą gerai išminkykite, ji turi būti minkšta ir elastinga.
-
Reklama
-
3. Padalinkite tešlą į dvi dalis. Iš kiekvienos dalies padarykite dešreles. Jos neturėtų būti labai storos. Dešreles supjaustykite mažais gabalėliais. Iš tokio ingredientų kiekio gaunu 15 dalių.
-
4. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į maždaug 20 cm skersmens apskritimą, dėkite mėsą neliesdami krašto.
-
Reklama
-
5. Tešlą perlenkite per pusę, pirštais užspauskite kraštus, o tada perbraukite šakute.
-
6. Į keptuvę supilkite aliejų ir palaukite, kol jis gerai sušils. Apkepkite čeburekus iš abiejų pusių iki rusvai auksinės spalvos.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama