Čeburekai su gazuotu vandeniu

Čeburekai su gazuotu vandeniu

5 (2 įvertinimai)

15 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Tai lengviausias čeburekų receptas, kurį kada nors matėte. Kaip pasigaminti geriausius čeburekus? Žiūrėkite ir atsiminkite, o dar geriau – įtraukite į savo mėgstamiausius, nes tuo remsitės dar ne kartą! Tai paprasčiausias čeburekų receptas. Tešla nesiskleidžia ir išlaiko viduje esantį faršą sultingą. O išorė įgauna patrauklią spalvą ir traškią plutą. Kas kartą pabandys pasigaminti tokius čeburekus, be jokios abejonės, gamins juos dar kartą, nes tešla pagaminama labai greitai ir su ja lengva dirbti. Palepinkite save ir savo namiškius sultingais ir skaniais čeburekais.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautienos mėsa
    300 gramų
  • Kiaulienos mėsa
    300 gramų
  • Kvietiniai miltai
    450~500 gramų
  • Gazuotas vanduo
    250 mililitrų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Saulėgrąžų aliejus
    3 šaukštai
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą ir svogūnus perkiškite per mėsmalę. Į maltą mėsą pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Kol ruošite tešlą, faršą...
    1. Mėsą ir svogūnus perkiškite per mėsmalę. Į maltą mėsą pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Kol ruošite tešlą, faršą dėkite į šaldytuvą.
  • Miltus persijokite į didelį indą, įberkite druskos ir užpilkite mineraliniu vandeniu. Tešlą gerai išminkykite, ji turi būti minkšta ir el...
    2. Miltus persijokite į didelį indą, įberkite druskos ir užpilkite mineraliniu vandeniu. Tešlą gerai išminkykite, ji turi būti minkšta ir elastinga.
  • Reklama
  • Padalinkite tešlą į dvi dalis. Iš kiekvienos dalies padarykite dešreles. Jos neturėtų būti labai storos. Dešreles supjaustykite mažais ga...
    3. Padalinkite tešlą į dvi dalis. Iš kiekvienos dalies padarykite dešreles. Jos neturėtų būti labai storos. Dešreles supjaustykite mažais gabalėliais. Iš tokio ingredientų kiekio gaunu 15 dalių.
  • Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į maždaug 20 cm skersmens apskritimą, dėkite mėsą neliesdami krašto.
    4. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į maždaug 20 cm skersmens apskritimą, dėkite mėsą neliesdami krašto.
  • Reklama
  • Tešlą perlenkite per pusę, pirštais užspauskite kraštus, o tada perbraukite šakute.
    5. Tešlą perlenkite per pusę, pirštais užspauskite kraštus, o tada perbraukite šakute.
  • Į keptuvę supilkite aliejų ir palaukite, kol jis gerai sušils. Apkepkite čeburekus iš abiejų pusių iki rusvai auksinės spalvos.
    6. Į keptuvę supilkite aliejų ir palaukite, kol jis gerai sušils. Apkepkite čeburekus iš abiejų pusių iki rusvai auksinės spalvos.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai