Gruziniškas guliašas
5 (1 įvertinimai)
								6  Porcijos
						
								1 val.
						Apie receptą
Siūlau paruošti gruzinišką guliašą. Labai skanus guliašas! Šis guliašas dažniausiai patiekiamas su ryžiais, bet man atrodo, kad jis idealiai tinka absoliučiai prie bet kokio garnyro. Patiekalas nėra varginantis, tačiau rezultatas yra išskirtinio skonio. Ir svečiams nebus gėda padėti ant stalo! Būtinai išbandykite! Mėsą galima imti bet kokią, bet skaniausia jautiena arba kiauliena. Jei pageidaujama, vandenį galima pakeisti sultiniu.
Paskirtis: Vakarienės receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Mėsa / 
					# DaržovėsReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Mėsa500 gramų (bet kokia)
- 
													Svogūnai2 vnt
- 
													Česnakai1 skiltelė
- 
													Vanduo3 šaukštai
- 
													Pomidorų pasta2~3 šaukštai
- 
													Druskapagal skonį
- 
													Augalinis aliejus30 mililitrų
- 
													Prieskoniaipagal skonį
- 
													Pomidorai2 vnt
- 
													Grietinė3 šaukštai
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Supjaustykite mėsą norimo dydžio gabalėliais. Įkaitinkite aliejų keptuvėje. Sudėkite gabalėliais supjaustytą mėsą ir retkarčiais pamaišydami kepkite. 1. Supjaustykite mėsą norimo dydžio gabalėliais. Įkaitinkite aliejų keptuvėje. Sudėkite gabalėliais supjaustytą mėsą ir retkarčiais pamaišydami kepkite.
- 
                                                     2. Tada suberkite pjaustytus svogūnus. 2. Tada suberkite pjaustytus svogūnus.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Į keptuvę sudėkite supjaustytus pomidorus. Viską troškinkite 5-7 minutes. 3. Į keptuvę sudėkite supjaustytus pomidorus. Viską troškinkite 5-7 minutes.
- 
                                                     4. Sudėkite pomidorų pastą. 4. Sudėkite pomidorų pastą.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Įpilkite vandens. 5. Įpilkite vandens.
- 
                                                     6. Įdėkite lauro lapų. 6. Įdėkite lauro lapų.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Sudėkite susmulkintą česnaką. 7. Sudėkite susmulkintą česnaką.
- 
                                                     8. Įdėkite grietinės. Sumažinkite ugnį ir troškinkite guliašą apie 30 minučių. 8. Įdėkite grietinės. Sumažinkite ugnį ir troškinkite guliašą apie 30 minučių.
- 
Reklama
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				



















