Grikiai su grybais moliniame puode
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Ruošti grikius su grybais moliniame puode - tikras malonumas. Siūlau savo variantą, kaip juos paruošti: labai greitai ir skaniai. Grybus galima naudoti bet kokius, kokie tik yra po ranka. Grikiai su grybais moliniame puode - sotus ir skanus pietų patiekalas. Aromatingas kvapas iš karto pažadina apetitus. Iš vienos pusės, grikiais su grybais moliniame puode galima sočiai pamaitinti net vyrus. Iš kitos pusės, tai dietinis patiekalas. Trumpai tariant, visi valgantieji liks patenkinti. Aš dažnai gaminu šį patiekalą savo šeimai ir jums taip pat rekomenduoju.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grikių kruopos1,5 stiklinės
-
Svogūnas1~2 vnt
-
Grybai200 gramų
-
Žalumynaipagal skonį (laiškiniai svogūnai, krapai)
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Grikių kruopas atrinkite, gerai nuplaukite šaltu vandeniu, pasūdykite pagal skonį ir sudėkite į molinį puodą. -
2. Nulupkite vieną ar du svogūnus (jei svogūnai maži). Supjaustykite ir pakepinkite ant augalinio aliejaus iki auksinės spalvos. -
Reklama
-
3. Grybus atrinkite, nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. -
4. Sudėkite grybus į keptuvę, kur kepa svogūnai. Pagardinkite druska pagal skonį ir kepkite kartu iki auksinės spalvos. -
Reklama
-
5. Sudėkite svogūnus su grybais į puodą su grikiais. Šiek tiek išmaišykite. -
6. Supjaustykite žalumynus. Aš naudojau laiškinius svogūnus ir krapus, bet galima pridėti ir petražolių. -
Reklama
-
7. Sudėkite žalumynus į puodą ir užpilkite vandeniu beveik iki viršaus. Dėkite į orkaitę 40-60 minučių. -
8. Išimkite puodą iš orkaitės ir patiekite. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















