Grikiai su Bolognese padažu

Grikiai su Bolognese padažu

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šiandien paruošime apetitą keliantį ir labai skanų patiekalą, idealiai tinkantį pietums visai šeimai – grikius su Bolognese padažu. Grikius galima patiekti be šviežių daržovių, žolelių ir naminių marinuotų agurkų. Neabejoju, kad jums patiks ši grikių košė, su šiuo padažu ji sužibės naujomis spalvomis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grikiai
    150 gramų
  • Vanduo
    350 mililitrų
  • Malta mėsa
    500 gramų (jautiena)
  • Svogūnai
    100 gramų
  • Saldžioji paprika
    80 gramų
  • Pomidorai savo sultyse
    400 mililitrų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Aliejus
    3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Sudėkite grikius į puodą, įpilkite vandens ir druskos. Virkite košę, kol išvirs - 20-25 minutes.
    2. Sudėkite grikius į puodą, įpilkite vandens ir druskos. Virkite košę, kol išvirs - 20-25 minutes.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Papriką taip pat supjaustykite mažais kubeliais.
    3. Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Papriką taip pat supjaustykite mažais kubeliais.
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite svogūną ir paprikas, pakepinkite 3-4 minutes.
    4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite svogūną ir paprikas, pakepinkite 3-4 minutes.
  • Reklama
  • Į keptuvę sudėkite maltą mėsą.
    5. Į keptuvę sudėkite maltą mėsą.
  • Faršą su svogūnais pakepinkite 10-15 min.
    6. Faršą su svogūnais pakepinkite 10-15 min.
  • Reklama
  • Į keptuvę suberkite savo sultyse pjaustytus pomidorus, druską, pipirus, galite įberti žiupsnelį cukraus.
    7. Į keptuvę suberkite savo sultyse pjaustytus pomidorus, druską, pipirus, galite įberti žiupsnelį cukraus.
  • Padažą troškinkite 20 minučių ant silpnos ugnies, kepimo pabaigoje suberkite susmulkintą česnaką.
    8. Padažą troškinkite 20 minučių ant silpnos ugnies, kepimo pabaigoje suberkite susmulkintą česnaką.
  • Reklama
  • Patiekite grikius su padažu. Gero apetito!
    9. Patiekite grikius su padažu. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai