Grikiai su Bolognese padažu
5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šiandien paruošime apetitą keliantį ir labai skanų patiekalą, idealiai tinkantį pietums visai šeimai – grikius su Bolognese padažu. Grikius galima patiekti be šviežių daržovių, žolelių ir naminių marinuotų agurkų. Neabejoju, kad jums patiks ši grikių košė, su šiuo padažu ji sužibės naujomis spalvomis.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grikiai150 gramų
-
Vanduo350 mililitrų
-
Malta mėsa500 gramų (jautiena)
-
Svogūnai100 gramų
-
Saldžioji paprika80 gramų
-
Pomidorai savo sultyse400 mililitrų
-
Česnakai2 skiltelės
-
Aliejus3 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Sudėkite grikius į puodą, įpilkite vandens ir druskos. Virkite košę, kol išvirs - 20-25 minutes.
-
Reklama
-
3. Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Papriką taip pat supjaustykite mažais kubeliais.
-
4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite svogūną ir paprikas, pakepinkite 3-4 minutes.
-
Reklama
-
5. Į keptuvę sudėkite maltą mėsą.
-
6. Faršą su svogūnais pakepinkite 10-15 min.
-
Reklama
-
7. Į keptuvę suberkite savo sultyse pjaustytus pomidorus, druską, pipirus, galite įberti žiupsnelį cukraus.
-
8. Padažą troškinkite 20 minučių ant silpnos ugnies, kepimo pabaigoje suberkite susmulkintą česnaką.
-
Reklama
-
9. Patiekite grikius su padažu. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama