Greitas kavos tortas

Greitas kavos tortas

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
5 val.

Apie receptą

Dabar jums nebereikia eiti į kavines ir restoranus, kad galėtumėte mėgautis skaniu desertu. Šiandien papasakosiu, kaip greitai pasigaminti kavos tortą, kad skonis būtų panašus į tiramisu. Paprasta, greita ir skanu! Kiekvienas, išbandęs šį desertą, pradės jūsų prašyti recepto, kaip pasigaminti šį skanų, kvapnų kavos tortą. Jei skubate ir turite ribotą laiką, tai puikus pasirinkimas šventiniam kepimui. Beveik visus produktus rasite savo šaldytuve. Gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kefyras 2,5%
    0.5 stiklinės (100 ml)
  • Tirpi kava
    4 arbatiniai šaukšteliai
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Sviestas
    100 gramų
  • Miltai
    1 stiklinė (130 gramų)
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis
  • Actas
    3~4 arbatiniai šaukšteliai
  • Grietinė
    200 mililitrų
  • Cukrus
    3~4 šaukštai (kremui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Likus 20 minučių iki pyrago kepimo pradžios į kambario temperatūros kefyrą įpilti tirpios kavos, išmaišyti. Reikia laiko, kol ji ištirps.
    1. Likus 20 minučių iki pyrago kepimo pradžios į kambario temperatūros kefyrą įpilti tirpios kavos, išmaišyti. Reikia laiko, kol ji ištirps.
  • Du kiaušinius išplakite į purias putas, tada suberkite cukrų ir dideliu greičiu maišykite, kol cukrus ištirps.
    2. Du kiaušinius išplakite į purias putas, tada suberkite cukrų ir dideliu greičiu maišykite, kol cukrus ištirps.
  • Reklama
  • Sviestas turi būti minkštas, šiek tiek ištirpęs. Dedame į dubenį su kiaušiniais, taip pat supilame kefyrą, kuriame kava jau ištirpo. Visk...
    3. Sviestas turi būti minkštas, šiek tiek ištirpęs. Dedame į dubenį su kiaušiniais, taip pat supilame kefyrą, kuriame kava jau ištirpo. Viską sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
  • Persijotus miltus sumaišykite su gautu mišiniu. Maišykite iki vienalytės masės.
    4. Persijotus miltus sumaišykite su gautu mišiniu. Maišykite iki vienalytės masės.
  • Reklama
  • Kad pyragas būtų sodrus, į tešlą įberkite arbatinį šaukštelį sodos, ją užgesinus 9% actu (apie 3-4 arbatinius šaukštelius). Išmaišykite.
    5. Kad pyragas būtų sodrus, į tešlą įberkite arbatinį šaukštelį sodos, ją užgesinus 9% actu (apie 3-4 arbatinius šaukštelius). Išmaišykite.
  • Dabar galite pasiimti kepimo indą. Dugną ir šonus patepkite aliejumi. Įkaitinkite orkaitę iki  160-170 laipsnių ir kepkite 50-60 minučių.
    6. Dabar galite pasiimti kepimo indą. Dugną ir šonus patepkite aliejumi. Įkaitinkite orkaitę iki 160-170 laipsnių ir kepkite 50-60 minučių.
  • Reklama
  • Iškepus pyragą plastikine ar medine mentele atsargiai išimkite iš formos, pastatykite atvėsti.
    7. Iškepus pyragą plastikine ar medine mentele atsargiai išimkite iš formos, pastatykite atvėsti.
  • Kremui paruošti 1-1,5 šaukšto tirpios kavos sumaišykite su grietine. Kad kava ištirptų grietinėje, užtrunka apie 20 minučių. Iš karto įbe...
    8. Kremui paruošti 1-1,5 šaukšto tirpios kavos sumaišykite su grietine. Kad kava ištirptų grietinėje, užtrunka apie 20 minučių. Iš karto įberkite 3-4 šaukštus cukraus arba cukraus pudros.
  • Reklama
  • Atvėsusį pyragą perpjaukite į 2 dalis, kiekvieną dalį įpjovos pusėje pamirkykite kremu. Po 15 minučių pakartokite procedūrą, taip pyragas...
    9. Atvėsusį pyragą perpjaukite į 2 dalis, kiekvieną dalį įpjovos pusėje pamirkykite kremu. Po 15 minučių pakartokite procedūrą, taip pyragas bus sultingesnis.
  • Sujungiame pyrago dalis, ant viršaus užpilame likusį kremą. Papuošti galite tarkuotu šokoladu, riešutais ar smulkiai pjaustytais džiovint...
    10. Sujungiame pyrago dalis, ant viršaus užpilame likusį kremą. Papuošti galite tarkuotu šokoladu, riešutais ar smulkiai pjaustytais džiovintais vaisiais.
  • Reklama
  • Kelioms valandoms (arba geriau nakčiai) padėkite tortą į šaldytuvą. Biskvitai prisitrauks kremo, taip pat bus lengviau jį pjaustyti. Jūsų...
    11. Kelioms valandoms (arba geriau nakčiai) padėkite tortą į šaldytuvą. Biskvitai prisitrauks kremo, taip pat bus lengviau jį pjaustyti. Jūsų tobulas desertas yra paruoštas!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai