Citrininis pyragas

Citrininis pyragas

4.1 (22 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Štai skanaus citrininio pyrago receptas. Jis paruošiamas gana lengvai. Ingredientai pyragui gaminti paprasti, o skonis tobulas, kaloringumas nelabai didelis. Citrininį pyragą pagaminti labai paprasta. Citrininis pyragas labai patinka ir vaikams. Rekomenduočiau kiekvienam išbandyti toki pyragą ir pasilepinti. Gero gaminimo.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Trapūs sausainiai
    300 gramų
  • Cukrus
    2 šaukštai (+ 4 šaukštai viršutiniam kremui)
  • Margarinas
    100 gramų
  • Kiaušinio trynys
    4 vnt
  • Citrina
    1 vnt
  • Laimo žievelė
    2 vnt
  • Kondensuotas pienas
    1 vnt(skardine)
  • Kiaušinio baltymas
    4 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sutrupinkite sausainius.
    1. Sutrupinkite sausainius.
  • Tada į sausainius įpilkite margarino ir 2 šaukštus cukraus. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
    2. Tada į sausainius įpilkite margarino ir 2 šaukštus cukraus. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Gautą tešlą dėkite į pyrago formą ir suformuokite pagrindą. Siunčiame į orkaitę 10 minučių, kad keptų 180 laipsnių temperatūroje. Pagrind...
    3. Gautą tešlą dėkite į pyrago formą ir suformuokite pagrindą. Siunčiame į orkaitę 10 minučių, kad keptų 180 laipsnių temperatūroje. Pagrindas turi gražiai ruduoti.
  • Kondensuota pieną su 4 tryniais išplakite mikseriu arba blenderiu.
    4. Kondensuota pieną su 4 tryniais išplakite mikseriu arba blenderiu.
  • Reklama
  • Kol įdaras plaka, išspauskite citrinos sultis ir patarkuokite laimo žievelę.
    5. Kol įdaras plaka, išspauskite citrinos sultis ir patarkuokite laimo žievelę.
  • Į kondensuotą pieną įpilkite citrinos sulčių ir laimo žievelės ir toliau plakite įdarą.
    6. Į kondensuotą pieną įpilkite citrinos sulčių ir laimo žievelės ir toliau plakite įdarą.
  • Reklama
  • Sutirštėjusią masę supilkite ant pyrago pagrindo.
    7. Sutirštėjusią masę supilkite ant pyrago pagrindo.
  • Ir siunčiame kepti į orkaitę 10-15 minučių.
    8. Ir siunčiame kepti į orkaitę 10-15 minučių.
  • Reklama
  • Baltymus gerai išplakite. Apie 7-10 minučių. Palaipsniui įpilkite cukraus. Sudėkite ant pyrago ir kepti orkaitėje dar apie 7-10 min. Tada...
    9. Baltymus gerai išplakite. Apie 7-10 minučių. Palaipsniui įpilkite cukraus. Sudėkite ant pyrago ir kepti orkaitėje dar apie 7-10 min. Tada palikite pyragą atvėsti kambario temperatūroje ir galima ragauti.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.1/5 (22 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai