Citrininis pyragas

Citrininis pyragas

4.1 (27 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Štai skanaus citrininio pyrago receptas. Jis paruošiamas gana lengvai. Ingredientai pyragui gaminti paprasti, o skonis tobulas, kaloringumas nelabai didelis. Citrininį pyragą pagaminti labai paprasta. Citrininis pyragas labai patinka ir vaikams. Rekomenduočiau kiekvienam išbandyti toki pyragą ir pasilepinti. Gero gaminimo.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Trapūs sausainiai
    300 gramų
  • Cukrus
    2 šaukštai (+ 4 šaukštai viršutiniam kremui)
  • Margarinas
    100 gramų
  • Kiaušinio trynys
    4 vnt
  • Citrina
    1 vnt
  • Laimo žievelė
    2 vnt
  • Kondensuotas pienas
    1 vnt(skardine)
  • Kiaušinio baltymas
    4 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sutrupinkite sausainius.
    1. Sutrupinkite sausainius.
  • Tada į sausainius įpilkite margarino ir 2 šaukštus cukraus. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
    2. Tada į sausainius įpilkite margarino ir 2 šaukštus cukraus. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Gautą tešlą dėkite į pyrago formą ir suformuokite pagrindą. Siunčiame į orkaitę 10 minučių, kad keptų 180 laipsnių temperatūroje. Pagrind...
    3. Gautą tešlą dėkite į pyrago formą ir suformuokite pagrindą. Siunčiame į orkaitę 10 minučių, kad keptų 180 laipsnių temperatūroje. Pagrindas turi gražiai ruduoti.
  • Kondensuota pieną su 4 tryniais išplakite mikseriu arba blenderiu.
    4. Kondensuota pieną su 4 tryniais išplakite mikseriu arba blenderiu.
  • Reklama
  • Kol įdaras plaka, išspauskite citrinos sultis ir patarkuokite laimo žievelę.
    5. Kol įdaras plaka, išspauskite citrinos sultis ir patarkuokite laimo žievelę.
  • Į kondensuotą pieną įpilkite citrinos sulčių ir laimo žievelės ir toliau plakite įdarą.
    6. Į kondensuotą pieną įpilkite citrinos sulčių ir laimo žievelės ir toliau plakite įdarą.
  • Reklama
  • Sutirštėjusią masę supilkite ant pyrago pagrindo.
    7. Sutirštėjusią masę supilkite ant pyrago pagrindo.
  • Ir siunčiame kepti į orkaitę 10-15 minučių.
    8. Ir siunčiame kepti į orkaitę 10-15 minučių.
  • Reklama
  • Baltymus gerai išplakite. Apie 7-10 minučių. Palaipsniui įpilkite cukraus. Sudėkite ant pyrago ir kepti orkaitėje dar apie 7-10 min. Tada...
    9. Baltymus gerai išplakite. Apie 7-10 minučių. Palaipsniui įpilkite cukraus. Sudėkite ant pyrago ir kepti orkaitėje dar apie 7-10 min. Tada palikite pyragą atvėsti kambario temperatūroje ir galima ragauti.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.1/5 (27 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai