Citrininis pyragas
4.1 (22 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Štai skanaus citrininio pyrago receptas. Jis paruošiamas gana lengvai. Ingredientai pyragui gaminti paprasti, o skonis tobulas, kaloringumas nelabai didelis. Citrininį pyragą pagaminti labai paprasta. Citrininis pyragas labai patinka ir vaikams. Rekomenduočiau kiekvienam išbandyti toki pyragą ir pasilepinti. Gero gaminimo.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Trapūs sausainiai300 gramų
-
Cukrus2 šaukštai (+ 4 šaukštai viršutiniam kremui)
-
Margarinas100 gramų
-
Kiaušinio trynys4 vnt
-
Citrina1 vnt
-
Laimo žievelė2 vnt
-
Kondensuotas pienas1 vnt(skardine)
-
Kiaušinio baltymas4 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sutrupinkite sausainius.
-
2. Tada į sausainius įpilkite margarino ir 2 šaukštus cukraus. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Gautą tešlą dėkite į pyrago formą ir suformuokite pagrindą. Siunčiame į orkaitę 10 minučių, kad keptų 180 laipsnių temperatūroje. Pagrindas turi gražiai ruduoti.
-
4. Kondensuota pieną su 4 tryniais išplakite mikseriu arba blenderiu.
-
Reklama
-
5. Kol įdaras plaka, išspauskite citrinos sultis ir patarkuokite laimo žievelę.
-
6. Į kondensuotą pieną įpilkite citrinos sulčių ir laimo žievelės ir toliau plakite įdarą.
-
Reklama
-
7. Sutirštėjusią masę supilkite ant pyrago pagrindo.
-
8. Ir siunčiame kepti į orkaitę 10-15 minučių.
-
Reklama
-
9. Baltymus gerai išplakite. Apie 7-10 minučių. Palaipsniui įpilkite cukraus. Sudėkite ant pyrago ir kepti orkaitėje dar apie 7-10 min. Tada palikite pyragą atvėsti kambario temperatūroje ir galima ragauti.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama