Čeburekai su vištienos faršu
4.7 (4 įvertinimai)
5 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Oi, kiek daug legendų ir anekdotų sklando apie čeburekų įdaro sudėtį pakelės kavinėse! Tačiau jų aromatas toks viliojantis. Taigi, kas trukdo jūsų virtuvėje paruošti skanų ir kvapnų čebureką? Pirmyn! Norint paruošti čeburekus, reikia pasidaryti tešlą, faršą, tada formuoti čeburekus ir kepti, kol suminkštės verdančiame aliejuje. Nustebinkite svečius naminiais čeburekais su vištienos faršu. Gero apetito!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kvietiniai miltai1 kilogramas
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Vanduo500 mililitrų
-
Vištienos faršas500 gramų
-
Svogūnai3 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Česnakai1 skiltelė
-
Saulėgrąžų aliejus500 mililitrų
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Ant stalo suberkite miltus, padarykite duobutę ir įmuškite kiaušinį. Įpilkite druskos ir pusę litro vandens.
-
2. Užminkykite tešlą, uždenkite ir palikite pusvalandžiui, kad pakiltų.
-
Reklama
-
3. Tuo tarpu paruoškite įdarą. Į paruoštą faršą įberkite druskos, pipirų, smulkiai pjaustyto svogūno ir česnako, taip pat per mėsmale sumaltas morkas. Jei faršą ruošiate patys iš filė, tada svogūnus, česnakus ir morkas nedelsdami sumalkite per mėsmalę kartu su mėsa. Maltą mėsą gerai išmaišykite.
-
4. Tešlą iškočiokite į dešros formą. Supjaustykite nedidelius gabalėlius ir iškočiokite į didelius blynelius. Ant pusės papločio dėkite maltą mėsą ir uždenkite kita puse. Čebureko kraštus suspauskite šakute.
-
Reklama
-
5. Ant stiprios ugnies įkaitinkite aliejų ir jame kepkite čeburekus iki auksinės rudos spalvos.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.7/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama