Virtas kiaulienos vyniotinis

Virtas kiaulienos vyniotinis

2.5 (4 įvertinimai)

5 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Klasikinis užkandžių vakarienės ar šventiniam stalui receptas – naminis kiaulienos vyniotinis. Vyniotinis gali būti ruošiamas įvairiai: orkaitėje, įdarytas arba virtas, kaip čia. Puikus užkandis šventėms. Kad parduotuvėje nepirktumėte virtos mėsos, tai galima padaryti per porą valandų. Jei pageidaujama, kiauliena gali būti įdaryta, tačiau gryna ji ne ką prastesnė. Vyniotinis verdamas apie 2 valandas (priklauso nuo dydžio), valandą atvėsta ir galima patiekti.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos krūtinėlė
    1 kilogramas
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
  • Česnakai
    3 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Imame kiaulienos gabalėlius. Aš dažniausiai nupjaunu kraštus taip, kad jie būtų lygūs. Kai kurie pašalina odelę (pagal skonį).
    1. Imame kiaulienos gabalėlius. Aš dažniausiai nupjaunu kraštus taip, kad jie būtų lygūs. Kai kurie pašalina odelę (pagal skonį).
  • Įtriname druska, prieskoniais ir susmulkiname pipirus su žirneliais (ir vidurį įtriname). Smulkiai supjaustome česnaką (neišspauskite!) I...
    2. Įtriname druska, prieskoniais ir susmulkiname pipirus su žirneliais (ir vidurį įtriname). Smulkiai supjaustome česnaką (neišspauskite!) Ir taip pat išsiunčiame į vidurį. Krūtinėlę susukame į ritinį ir gerai surišame siūlais.
  • Reklama
  • Dabar dedame į sandarų maišelį arba į specialų kepimui skirtą maišelį.
    3. Dabar dedame į sandarų maišelį arba į specialų kepimui skirtą maišelį.
  • Mes siunčiame jį į puodą su vandeniu ir virkite apie 1,5-2 valandas ant vidutinės ugnies. Taip pat į vyniotinio vidurį galite įdėti lauro...
    4. Mes siunčiame jį į puodą su vandeniu ir virkite apie 1,5-2 valandas ant vidutinės ugnies. Taip pat į vyniotinio vidurį galite įdėti lauro lapelį, kuris mūsų vyniotiniui suteiks ypatingo skonio.
  • Reklama
  • Kai mėsa išvirs, išjunkite ugnį ir palikite pastovėti apie valandą. Po to galima ištraukti, padėti ant indo ir palaukti, kol iš ritinėlio...
    5. Kai mėsa išvirs, išjunkite ugnį ir palikite pastovėti apie valandą. Po to galima ištraukti, padėti ant indo ir palaukti, kol iš ritinėlio išeis skysčio perteklius. Pastovėjus vyniotiniui jį supjaustome, papuošiame patiekalą žolelėmis ir patiekiame. Skanaus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 2.5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai