Žagarėliai
3.9 (30 įvertinimai)
3-4 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Pagal šį receptą žagarėliai gaunasi labai skanūs, sodrūs, purūs. Jie paruošiami gana greitai ir lengvai. Taigi palepinkite savo šeimos narius šiuo skanumynu. Žagarėlius galite gaminti ne tik su grietine, bet ir su kefyru. Pieno rūgšties produktų riebumas visiškai nesvarbus. Paruoštus žagarėlius galite iškart patiekti. Kai atvės, pabarstykite cukraus pudra.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušinis1 vnt
-
Druska1 žiupsnelis
-
Cukrus3~4 šaukštai
-
Grietinė0,5 stiklinės
-
Soda0,5 arbatinio šaukštelio
-
Augalinis aliejus200~250 mililitrų
-
Miltai350 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir cukraus.
-
Reklama
-
3. Įpilkite grietinės arba kefyro.
-
4. Viską gerai išmaišykite ir tada įpilkite soda.
-
Reklama
-
5. Išmaišykite ir suberkite išsijotus miltus.
-
6. Minkykite tešlą rankomis. Palikite 20-30 minučių. Per tą laiką susidarys glitimas ir tešlą bus lengviau iškočioti.
-
Reklama
-
7. Tešlą iškočiokite į sluoksnį, išpjaukite stačiakampius. Kiekviename centre padarykite pjūvį.
-
8. Atsargiai perkiškite vieną tešlos galą per skylę.
-
Reklama
-
9. Gerai įkaitintame aliejuje apkepkite žagarėlius iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
10. Paruoštus žagarėlius pabarstykite cukraus pudra. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.9/5 (30 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama