Kiaulienos suktinukai
3.8 (23 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Pietums, vakarienei, šventiniam stalui ir net iškylai tokie burnoje tirpstantys kiaulienos suktinukai, įdaryti keptais grybais, bus tikras kiekvienos šeimininkės radinys. Norėčiau su jumis pasidalinti nuostabia idėja, kaip pasigaminti kiaulienos suktinukus. Šis receptas geras, nes jie ir kepami keptuvėje, ir kepami orkaitėje. Dėl to gausite minkštą mėsą, kuri tiesiog tirpsta burnoje, ir skanią plutą. Tikrai rekomenduoju šį receptą šiems suktinukams. Beje, kalbant apie įdarą, čia galima paeksperimentuoti, dedant ne tik grybų, bet ir, pavyzdžiui, daržovių pagal skonį.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena700 gramų
-
Grybai400 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Svogūnai2 vnt
-
Sūris200 gramų
-
Grietinėlė1.5 stiklinės
-
Aliejuspagal poreikį (kepimui)
-
Druskos ir pipirųpagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Tai yra ingredientai, kurių mums reikia. Sūrį sutarkuokite, kiaušinius išvirkite kietai, mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir išmuškite.
-
2. Svogūną nulupkite, plonai supjaustykite ir sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepti ant vidutinės ugnies.
-
Reklama
-
3. Grybus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Padėkite ant keptuvės. Druska, pipirai, kepkite maišydami, kol suminkštės.
-
4. Grybus perkelkite į gilų dubenį ir įmuškite kubeliais pjaustytus kiaušinius.
-
Reklama
-
5. Ten sudėkite sūrį ir viską gerai išmaišykite.
-
6. Padėkite karbonadą, ant krašto uždėkite šiek tiek įdaro.
-
Reklama
-
7. Tvarkingai susukti vyniotiniu ir sutvirtinti dantų krapštukais.
-
8. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir išdėliokite suktinukus. Kepkite ant stiprios ugnies, kol apskrus iš abiejų pusių.
-
Reklama
-
9. Iškepusius suktinukus perkelkite į karščiui atsparią formą. Druska ir pipirai juos pagal skonį.
-
10. Ant viršaus užpilkite grietinėlės. Jei reikia, taip pat galite įpilti šiek tiek vandens arba, pavyzdžiui, sultinio. Formą pusvalandžiui dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.8/5 (23 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama