Pyragėliai su raugintais kopūstais

Pyragėliai su raugintais kopūstais

5 (1 įvertinimai)

10-12 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Pyragėliai su raugintais kopūstais pagal šį receptą yra neįprastai skanūs ir sodrūs. Aš dažnai juos kepu žiemą, kai rauginu kopūstus ateičiai. Šie pyragėliai suvalgomi akimirksniu, nes jie skanūs! Tešla pagal šį receptą pasirodo gana skysta ir reikės tam tikrų įgūdžių formuojant pyragus. Bet kita vertus, pyragėliai su raugintais kopūstais yra sodrūs, minkšti ir labai skanūs. Įdarą galite patobulinti pagal savo skonį kepdami raugintus kopūstus su svogūnais arba į juos įdėdami, pavyzdžiui, pjaustytų dešrelių ar dešros. Pyragėlius su raugintais kopūstais galima valgyti tiesiog tokius arba patiekti su sultiniu. Pabandyk tai!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    700~800 gramų
  • Pienas
    400~450 mililitrų
  • Sausos mielės
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Rauginti kopūstai
    300~400 gramų
  • Augalinis aliejus
    0,5 stiklinės (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Tešlos gaminimas. Į miltus (1-1,5 stiklinės palikite pyragams formuoti) supilkite pieną, mieles, druską ir cukrų. Minkome tešlą. Turėtų b...
    1. Tešlos gaminimas. Į miltus (1-1,5 stiklinės palikite pyragams formuoti) supilkite pieną, mieles, druską ir cukrų. Minkome tešlą. Turėtų būti kaip tiršta grietinė. Padėkite tešlą šiltoje vietoje, kad pakiltų. Kai padvigubės, išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
  • Tuo tarpu išspauskite raugintų kopūstų sultis ir šiek tiek pakepinkite (pagal skonį galite įdėti šiek tiek cukraus).
    2. Tuo tarpu išspauskite raugintų kopūstų sultis ir šiek tiek pakepinkite (pagal skonį galite įdėti šiek tiek cukraus).
  • Reklama
  • Likusius miltus suberkite ant stalo ir šaukštu dėkite ant jo tešlą.
    3. Likusius miltus suberkite ant stalo ir šaukštu dėkite ant jo tešlą.
  • Iš tešlos formuojame blyną, įmaišome šiek tiek miltų ir į vidurį dedame įdarą.
    4. Iš tešlos formuojame blyną, įmaišome šiek tiek miltų ir į vidurį dedame įdarą.
  • Reklama
  • Dabar formuojame pyragą, apvoliojame miltuose.
    5. Dabar formuojame pyragą, apvoliojame miltuose.
  • Nedelsdami dėkite pyragą į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir apkepkite iš abiejų pusių.
    6. Nedelsdami dėkite pyragą į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir apkepkite iš abiejų pusių.
  • Reklama
  • Pyragai su raugintais kopūstais yra paruošti. Skanaus!
    7. Pyragai su raugintais kopūstais yra paruošti. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai