Pyragėliai su raugintais kopūstais
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Pyragėliai su raugintais kopūstais pagal šį receptą yra neįprastai skanūs ir sodrūs. Aš dažnai juos kepu žiemą, kai rauginu kopūstus ateičiai. Šie pyragėliai suvalgomi akimirksniu, nes jie skanūs! Tešla pagal šį receptą pasirodo gana skysta ir reikės tam tikrų įgūdžių formuojant pyragus. Bet kita vertus, pyragėliai su raugintais kopūstais yra sodrūs, minkšti ir labai skanūs. Įdarą galite patobulinti pagal savo skonį kepdami raugintus kopūstus su svogūnais arba į juos įdėdami, pavyzdžiui, pjaustytų dešrelių ar dešros. Pyragėlius su raugintais kopūstais galima valgyti tiesiog tokius arba patiekti su sultiniu. Pabandyk tai!
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai700~800 gramų
-
Pienas400~450 mililitrų
-
Sausos mielės2 arbatiniai šaukšteliai
-
Druska2 arbatiniai šaukšteliai
-
Cukrus2 šaukštai
-
Rauginti kopūstai300~400 gramų
-
Augalinis aliejus0,5 stiklinės (kepimui)
Gaminimo eiga
-
1. Tešlos gaminimas. Į miltus (1-1,5 stiklinės palikite pyragams formuoti) supilkite pieną, mieles, druską ir cukrų. Minkome tešlą. Turėtų būti kaip tiršta grietinė. Padėkite tešlą šiltoje vietoje, kad pakiltų. Kai padvigubės, išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
-
2. Tuo tarpu išspauskite raugintų kopūstų sultis ir šiek tiek pakepinkite (pagal skonį galite įdėti šiek tiek cukraus).
-
Reklama
-
3. Likusius miltus suberkite ant stalo ir šaukštu dėkite ant jo tešlą.
-
4. Iš tešlos formuojame blyną, įmaišome šiek tiek miltų ir į vidurį dedame įdarą.
-
Reklama
-
5. Dabar formuojame pyragą, apvoliojame miltuose.
-
6. Nedelsdami dėkite pyragą į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir apkepkite iš abiejų pusių.
-
Reklama
-
7. Pyragai su raugintais kopūstais yra paruošti. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama