Šventinės lengvos salotos su lašiša ir avokadu

Šventinės lengvos salotos su lašiša ir avokadu

5 (2 įvertinimai)

1-2 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Lengvos salotos su lašiša ir avokadu puikiai papildys bet kurį stalą tiek vakaro užkandžiui, tiek šventinei vakarienei. Salotos ne tik lengvos, bet ir sveikos. Jos gali būti patiekiamos partijomis. Nuostabiai skanios ir sveikos salotos, kurios patrauks kiekvieno ant šventinio stalo dėmesį. Jei pageidaujama, salotas galima patiekti salotų dubenyje, papildant rukola ir vyšniniais pomidoriukais. Dėl įdomaus skonio ingredientų salotos su lašiša ir yra pasirodo labai ryškios!

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avokadas
    1 vnt (didelis)
  • Raudonasis svogūnas
    1 vnt (1/2 vnt
  • Citrina
    1 vnt (1/2 vnt
  • Lengvai sūdyta lašiša
    200 gramų
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus
    1 arbatinis šaukštelis (avokadui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Pusę raudonojo svogūno supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į dubenį.
    2. Pusę raudonojo svogūno supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į dubenį.
  • Reklama
  • Pasirinkite prinokusį avokadą. Perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką ir nuimkite žievelę. Minkštimą supjaustykite nedideliu kubeliu, su...
    3. Pasirinkite prinokusį avokadą. Perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką ir nuimkite žievelę. Minkštimą supjaustykite nedideliu kubeliu, suberkite į svogūną, supilkite citrinos sultis, pipirus ir įpilkite alyvuogių aliejaus, išmaišykite.
  • Smulkiai supjaustykite likusią svogūno pusę, dėkite atskirai nuo avokado. Nuimkite lašišos odelę jei yra, pašalinkite kaulus. Žuvies mink...
    4. Smulkiai supjaustykite likusią svogūno pusę, dėkite atskirai nuo avokado. Nuimkite lašišos odelę jei yra, pašalinkite kaulus. Žuvies minkštimą supjaustykite mažais kubeliais, suberkite į svogūną, supilkite citrinos sultis ir išmaišykite.
  • Reklama
  • 8-10 cm skersmens serviravimo žiedą padėkite į lėkštę. Pirmiausia išdėliokite avokadą su svogūnais ir gerai paspauskite.
    5. 8-10 cm skersmens serviravimo žiedą padėkite į lėkštę. Pirmiausia išdėliokite avokadą su svogūnais ir gerai paspauskite.
  • Ant viršaus uždėkite žuvį. Įdėkite ruošinį į šaldytuvą 30 minučių.
    6. Ant viršaus uždėkite žuvį. Įdėkite ruošinį į šaldytuvą 30 minučių.
  • Reklama
  • Po kurio laiko išimkite salotas iš šaldytuvo ir atsargiai nuimkite žiedą. Patiekite atšaldytas salotas. Skanaus!
    7. Po kurio laiko išimkite salotas iš šaldytuvo ir atsargiai nuimkite žiedą. Patiekite atšaldytas salotas. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai