Sausainiai Riešutai su Rududu

Sausainiai Riešutai su Rududu

5 (1 įvertinimai)

6-8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Sausainiai "Riešutai" su kondensuotu pienu - vienas populiariausių ir mėgstamiausių vaikų skanėstų. Ir retai kuris iš suaugusiųjų atsisako tokio skanumyno. Sausainių su rududu receptas buvo pats populiariausias mano vaikystėje. Taip, mano vaikai taip pat mėgsta šiuos sausainius. Siūlau jums klasikinį sausainių receptą ir tikiuosi, kad riešutai su kondensuotu pienu taps jūsų mėgstamiausiu sausainiu.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Sviestas arba margarinas
    350 gramų (250
  • Cukrus
    0,5 stiklinės
  • Miltai
    600 gramų
  • Soda
    0,5 arbatinio šaukštelio (be kaupelio!)
  • Actas arba citrinos sultys
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Rududu
    450 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaušinius išplakti su cukrumi.
    1. Kiaušinius išplakti su cukrumi.
  • Ištirpinkite sviestą. Galima naudoti kambario temperatūros sviestą, bet man labiau patinka tešlą minkyti su lydytu sviestu.
    2. Ištirpinkite sviestą. Galima naudoti kambario temperatūros sviestą, bet man labiau patinka tešlą minkyti su lydytu sviestu.
  • Reklama
  • Kiaušinius sumaišykite su tirpintu sviestu, įberkite šiek tiek miltų, druskos ir sodos, nuplikytos actu.
    3. Kiaušinius sumaišykite su tirpintu sviestu, įberkite šiek tiek miltų, druskos ir sodos, nuplikytos actu.
  • Išmaišykite ir suberkite daugiau miltų.
    4. Išmaišykite ir suberkite daugiau miltų.
  • Reklama
  • Turėtume gauti minkštą ir elastingą tešlą.
    5. Turėtume gauti minkštą ir elastingą tešlą.
  • Riešutų kepimo formą pašildome ant viryklės, kevalams skirtas ląsteles patepame aliejumi. Nuimkite nedidelius tešlos gabalėlius ir sudėki...
    6. Riešutų kepimo formą pašildome ant viryklės, kevalams skirtas ląsteles patepame aliejumi. Nuimkite nedidelius tešlos gabalėlius ir sudėkite į formą. Uždarome formą ir kepame lukštus ant viryklės. Galite kepti tiek ant dujinių, tiek ant elektrinių viryklių.
  • Reklama
  • Nuvalome nuo iškepusių kevalų tešlos perteklių.
    7. Nuvalome nuo iškepusių kevalų tešlos perteklių.
  • Riešutus galite įdaryti tiesiog su rududu arba sumaišyti rududu su sviestu.
    8. Riešutus galite įdaryti tiesiog su rududu arba sumaišyti rududu su sviestu.
  • Reklama
  • Užpildykite lukštus su rududu ir suklijuokite. Į riešuto vidų galite įdėti bet kokių riešutų gabalėlių.
    9. Užpildykite lukštus su rududu ir suklijuokite. Į riešuto vidų galite įdėti bet kokių riešutų gabalėlių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai