Sausainiai Riešutai su Rududu
5 (1 įvertinimai)
6-8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Sausainiai "Riešutai" su kondensuotu pienu - vienas populiariausių ir mėgstamiausių vaikų skanėstų. Ir retai kuris iš suaugusiųjų atsisako tokio skanumyno. Sausainių su rududu receptas buvo pats populiariausias mano vaikystėje. Taip, mano vaikai taip pat mėgsta šiuos sausainius. Siūlau jums klasikinį sausainių receptą ir tikiuosi, kad riešutai su kondensuotu pienu taps jūsų mėgstamiausiu sausainiu.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Sviestas arba margarinas350 gramų (250
-
Cukrus0,5 stiklinės
-
Miltai600 gramų
-
Soda0,5 arbatinio šaukštelio (be kaupelio!)
-
Actas arba citrinos sultys0,5 arbatinio šaukštelio
-
Druska1 žiupsnelis
-
Rududu450 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaušinius išplakti su cukrumi.
-
2. Ištirpinkite sviestą. Galima naudoti kambario temperatūros sviestą, bet man labiau patinka tešlą minkyti su lydytu sviestu.
-
Reklama
-
3. Kiaušinius sumaišykite su tirpintu sviestu, įberkite šiek tiek miltų, druskos ir sodos, nuplikytos actu.
-
4. Išmaišykite ir suberkite daugiau miltų.
-
Reklama
-
5. Turėtume gauti minkštą ir elastingą tešlą.
-
6. Riešutų kepimo formą pašildome ant viryklės, kevalams skirtas ląsteles patepame aliejumi. Nuimkite nedidelius tešlos gabalėlius ir sudėkite į formą. Uždarome formą ir kepame lukštus ant viryklės. Galite kepti tiek ant dujinių, tiek ant elektrinių viryklių.
-
Reklama
-
7. Nuvalome nuo iškepusių kevalų tešlos perteklių.
-
8. Riešutus galite įdaryti tiesiog su rududu arba sumaišyti rududu su sviestu.
-
Reklama
-
9. Užpildykite lukštus su rududu ir suklijuokite. Į riešuto vidų galite įdėti bet kokių riešutų gabalėlių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama