Ghi sviestas

Ghi sviestas

5 (2 įvertinimai)

1 Porcija
30 min.

Apie receptą

Norite išmokti pasigaminti ghi namuose? Jis labai kvapnus, švelnus ir puikiai tinka, pavyzdžiui, kepimui ar garnyrui. Rekomenduoju paprastą receptą. Pats procesas yra gana paprastas, tačiau reikalauja priežiūros. Labai svarbu, kad sviestas nepridegtų, kitaip bus sugadintas jo skonis. Prieš pradėdami procesą, išsirinkite tinkamas talpas – puodą, ar keptuvę storu dugnu! Taip pat paruoškite kelis kartus perlenktą švaraus audinio ar marlės gabalėlį, nes sviestą reikės perkošti.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    500 gram
  • Sviestas
    500 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sviestą supjaustykite gabalėliais, sudėkite į dubenį ir padėkite ant vidutinės ugnies.
    1. Sviestą supjaustykite gabalėliais, sudėkite į dubenį ir padėkite ant vidutinės ugnies.
  • Proceso metu švelniai maišykite, kad sviestas nesudegtų!
    2. Proceso metu švelniai maišykite, kad sviestas nesudegtų!
  • Reklama
  • Nuimkite ant viršaus susidariusias putas.
    3. Nuimkite ant viršaus susidariusias putas.
  • Užvirus sumažinkite ugnį iki minimumo ir retkarčiais pamaišydami užvirinkite sviestą.
    4. Užvirus sumažinkite ugnį iki minimumo ir retkarčiais pamaišydami užvirinkite sviestą.
  • Reklama
  • Jis turėtų pasidaryti gintaro spalvos ir gana skaidrus.
    5. Jis turėtų pasidaryti gintaro spalvos ir gana skaidrus.
  • Sviestą nukoškite ir supilkite į švarius, sausus butelius ar indus. Iš pradžių sviestas bus skaidrus ir skystas, bet paskui sutirštės.
    6. Sviestą nukoškite ir supilkite į švarius, sausus butelius ar indus. Iš pradžių sviestas bus skaidrus ir skystas, bet paskui sutirštės.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai