Ghi sviestas
5 (2 įvertinimai)
1 Porcija
30 min.
Apie receptą
Norite išmokti pasigaminti ghi namuose? Jis labai kvapnus, švelnus ir puikiai tinka, pavyzdžiui, kepimui ar garnyrui. Rekomenduoju paprastą receptą. Pats procesas yra gana paprastas, tačiau reikalauja priežiūros. Labai svarbu, kad sviestas nepridegtų, kitaip bus sugadintas jo skonis. Prieš pradėdami procesą, išsirinkite tinkamas talpas – puodą, ar keptuvę storu dugnu! Taip pat paruoškite kelis kartus perlenktą švaraus audinio ar marlės gabalėlį, nes sviestą reikės perkošti.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas500 gram
-
Sviestas500 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sviestą supjaustykite gabalėliais, sudėkite į dubenį ir padėkite ant vidutinės ugnies.
-
2. Proceso metu švelniai maišykite, kad sviestas nesudegtų!
-
Reklama
-
3. Nuimkite ant viršaus susidariusias putas.
-
4. Užvirus sumažinkite ugnį iki minimumo ir retkarčiais pamaišydami užvirinkite sviestą.
-
Reklama
-
5. Jis turėtų pasidaryti gintaro spalvos ir gana skaidrus.
-
6. Sviestą nukoškite ir supilkite į švarius, sausus butelius ar indus. Iš pradžių sviestas bus skaidrus ir skystas, bet paskui sutirštės.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama