Trinta žirnių sriuba su skrebučiais

Trinta žirnių sriuba su skrebučiais

4.3 (3 įvertinimai)

6-8 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Visai šeimai namuose išsivirkite skanią, sočią ir labai kvapnią žirnių kreminę sriubą su skrebučiais. Tiršta ir soti, puikiai tinka sočiai pavalgyti. Ši parinktis, kaip virti žirnių kreminę sriubą su krekeriais, apima greitą žirnių virimą greitpuodyje. Iš anksto pamirkykite žirnius per naktį ir virkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės. Galite naudoti ir geltonuosius, ir žaliuosius žirnelius.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kumpis
    400 gramų (arba rūkytas pagal skonį)
  • Kaulas sultiniui
    1 vnt
  • Porai
    1 vnt
  • Lauro lapas
    1~3 vnt
  • Čiobreliai
    pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus
    2~3 šaukštai
  • Morkos
    2~3 vnt
  • Saliero stiebas
    2~3 vnt
  • Juodieji pipirai
    1 žiupsnelis
  • Kajeno pipirai
    1 žiupsnelis
  • Gvazdikėliai
    1 žiupsnelis
  • Žirniai
    400 gramų
  • Skrebučiai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Pirmiausia užvirkite žirnius su kaulu.
    2. Pirmiausia užvirkite žirnius su kaulu.
  • Reklama
  • Tada nuvalykite ir supjaustykite daržoves. Kai visi ingredientai bus paruošti, procesas vyks daug greičiau.
    3. Tada nuvalykite ir supjaustykite daržoves. Kai visi ingredientai bus paruošti, procesas vyks daug greičiau.
  • Porą su čiobreliais ir lauro lapeliu pakepinkite nedideliame kiekyje aliejaus. Kai svogūnas taps skaidrus, viską suberkite į puodą su žir...
    4. Porą su čiobreliais ir lauro lapeliu pakepinkite nedideliame kiekyje aliejaus. Kai svogūnas taps skaidrus, viską suberkite į puodą su žirneliais.
  • Reklama
  • Į keptuvę įpilkite dar šiek tiek aliejaus, ten pirmiausia sudėkite smulkintus svogūnus, o po poros minučių – salierus ir morkas. Taip pat...
    5. Į keptuvę įpilkite dar šiek tiek aliejaus, ten pirmiausia sudėkite smulkintus svogūnus, o po poros minučių – salierus ir morkas. Taip pat galite naudoti paprikas.
  • Kai žirniai tinkamai išvirs ir taps minkšti, į puodą suberkite apkeptas daržoves.
    6. Kai žirniai tinkamai išvirs ir taps minkšti, į puodą suberkite apkeptas daržoves.
  • Reklama
  • Iš sultinio atsargiai išimkite kaulą. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų, gvazdikėlių.
    7. Iš sultinio atsargiai išimkite kaulą. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų, gvazdikėlių.
  • Užvirkite. Susmulkinkite keletą šviežių žolelių ir suberkite jas į sriubą.
    8. Užvirkite. Susmulkinkite keletą šviežių žolelių ir suberkite jas į sriubą.
  • Reklama
  • Sriubą sutrinkite trintuvu. Jei po ranka nėra technikos, galite naudoti bulvių trintuvą, tačiau konsistencija bus šiek tiek kitokia.
    9. Sriubą sutrinkite trintuvu. Jei po ranka nėra technikos, galite naudoti bulvių trintuvą, tačiau konsistencija bus šiek tiek kitokia.
  • Grąžinkite puodą ant ugnies, suberkite susmulkintą kumpį. Užvirinkite - ir nedelsdami nukelkite nuo ugnies. Skrebučius galima pasigaminti...
    10. Grąžinkite puodą ant ugnies, suberkite susmulkintą kumpį. Užvirinkite - ir nedelsdami nukelkite nuo ugnies. Skrebučius galima pasigaminti namuose namuose (pavyzdžiui, pagardinti česnaku ar prieskoniais) arba pirkti.
  • Reklama
  • Žirnių sriubą-tyrę su skrebučiais namuose reikia patiekti karštą, pabarsčius žiupsneliu šviežių žolelių. Skanaus!
    11. Žirnių sriubą-tyrę su skrebučiais namuose reikia patiekti karštą, pabarsčius žiupsneliu šviežių žolelių. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai