Bulvių kukuliai
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Nei viena savaitė mano virtuvėje neapsieina be patiekalo iš bulvių. O tai reiškia nuolatinę naujų sprendimų paiešką. Noriu su jumis pasidalinti, kaip pasigaminti bulvių kukulius su malta mėsa. Jie labiau panašūs į cepelinus, nes viduje yra mėsa, o išorėje - bulvės. Savo recepte siūlau šiuos kukulius apkepti, kad plutelė traškėtų. Taip jie tampa daug skanesni.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta kiauliena ir jautiena500 gramų
-
Bulvės10~12 vnt
-
Svogūnai4 vnt
-
Kiaušinis1 vnt
-
Miltai1,5 šaukštai
-
Augalinis aliejus0,5 šaukštai
-
Česnakai2 skiltelės
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Petražolėspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite du svogūnus ir česnaką.
-
2. Į maltą mėsą suberkite svogūną, pipirus, česnaką, petražoles ir druską. Gerai išmaišyti.
-
Reklama
-
3. Iš maltos mėsos suformuokite mažus rutuliukus.
-
4. Bulves ir likusį svogūną nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite smulkia tarka. Daržoves nusunkite.
-
Reklama
-
5. Į bulves su svogūnais suberkite miltus ir kiaušinį. Išmaišykite mišinį.
-
6. Suformuokite kukulius. Maltos mėsos rutuliukus įvyniokite į bulvių paplotėlius.
-
Reklama
-
7. Virti kukulius pasūdytame vandenyje 10 minučių.
-
8. Ir tada kepkite keptuvėje aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama