Bulvių kukuliai

Bulvių kukuliai

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Nei viena savaitė mano virtuvėje neapsieina be patiekalo iš bulvių. O tai reiškia nuolatinę naujų sprendimų paiešką. Noriu su jumis pasidalinti, kaip pasigaminti bulvių kukulius su malta mėsa. Jie labiau panašūs į cepelinus, nes viduje yra mėsa, o išorėje - bulvės. Savo recepte siūlau šiuos kukulius apkepti, kad plutelė traškėtų. Taip jie tampa daug skanesni.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta kiauliena ir jautiena
    500 gramų
  • Bulvės
    10~12 vnt
  • Svogūnai
    4 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Miltai
    1,5 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    0,5 šaukštai
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Petražolės
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite ir smulkiai supjaustykite du svogūnus ir česnaką.
    1. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite du svogūnus ir česnaką.
  • Į maltą mėsą suberkite svogūną, pipirus, česnaką, petražoles ir druską. Gerai išmaišyti.
    2. Į maltą mėsą suberkite svogūną, pipirus, česnaką, petražoles ir druską. Gerai išmaišyti.
  • Reklama
  • Iš maltos mėsos suformuokite mažus rutuliukus.
    3. Iš maltos mėsos suformuokite mažus rutuliukus.
  • Bulves ir likusį svogūną nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite smulkia tarka. Daržoves nusunkite.
    4. Bulves ir likusį svogūną nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite smulkia tarka. Daržoves nusunkite.
  • Reklama
  • Į bulves su svogūnais suberkite miltus ir kiaušinį. Išmaišykite mišinį.
    5. Į bulves su svogūnais suberkite miltus ir kiaušinį. Išmaišykite mišinį.
  • Suformuokite kukulius. Maltos mėsos rutuliukus įvyniokite į bulvių paplotėlius.
    6. Suformuokite kukulius. Maltos mėsos rutuliukus įvyniokite į bulvių paplotėlius.
  • Reklama
  • Virti kukulius pasūdytame vandenyje 10 minučių.
    7. Virti kukulius pasūdytame vandenyje 10 minučių.
  • Ir tada kepkite keptuvėje aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito!
    8. Ir tada kepkite keptuvėje aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai