Vištiena Du sūriai
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Iškepkime skanios karštos vištienos, pagamintos iš Cordon Bleu. Mūsų atveju įdarui naudojame dviejų rūšių sūrius. Atkreipkite dėmesį į receptą! Sultinga mėsa, klampus sūrio įdaras ir traški plutelė – mažai kas atsisako tokio patiekalo. Prie jo paruošiame Jūsų mėgstamą garnyrą ir gauname skanią vakarienę ar pietus. O dar galima pasigaminti ir kreminį padažą, bus labai skanu!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienosfilė 2 vnt
-
Sūris4 vnt (riekės)
-
Sūris Feta50 gramų
-
Švieži žalumynai2 vnt (šakelės)
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Džiūvėsėliai3 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Aliejus2~3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite. Supjaustykite išilgai į 2 dalis. Taip gausite 4 sluoksnius vištienos filė.
-
Reklama
-
3. Mėsą uždenkite maistine plėvele ir pamuškite mėsos plaktuku. Mums reikia plėvelės, kad filė neišsibarstytų po visą virtuvę, taip pat kad nepažeistumėte mėsos.
-
4. Išmuštą filė perkelkite ant lygaus paviršiaus, pasūdykite ir papipiriuokite.
-
Reklama
-
5. Ant vištienos filė uždėkite sluoksnį sūrio, ant viršaus sutrupinkite fetą ir suberkite smulkintus žalumynus.
-
6. Suvynioti.
-
Reklama
-
7. Suplakite kiaušinį. Supilkite džiūvėsėlius į atskirą dubenį. Paruoštus suktinukus pamirkykite kiaušinyje, tada apvoliokite džiūvėsėliuose.
-
8. Kepkite augaliniame aliejuje iš visų pusių, suteikdami tik auksinę plutą.
-
Reklama
-
9. Perkelkite į kepimo formą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.
-
10. Patiekite su bet kokiu garnyru. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama