Vištiena Du sūriai

Vištiena Du sūriai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Iškepkime skanios karštos vištienos, pagamintos iš Cordon Bleu. Mūsų atveju įdarui naudojame dviejų rūšių sūrius. Atkreipkite dėmesį į receptą! Sultinga mėsa, klampus sūrio įdaras ir traški plutelė – mažai kas atsisako tokio patiekalo. Prie jo paruošiame Jūsų mėgstamą garnyrą ir gauname skanią vakarienę ar pietus. O dar galima pasigaminti ir kreminį padažą, bus labai skanu!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos
    filė 2 vnt
  • Sūris
    4 vnt (riekės)
  • Sūris Feta
    50 gramų
  • Švieži žalumynai
    2 vnt (šakelės)
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Džiūvėsėliai
    3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    2~3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite. Supjaustykite išilgai į 2 dalis. Taip gausite 4 sluoksnius vištienos filė.
    2. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite. Supjaustykite išilgai į 2 dalis. Taip gausite 4 sluoksnius vištienos filė.
  • Reklama
  • Mėsą uždenkite maistine plėvele ir pamuškite mėsos plaktuku. Mums reikia plėvelės, kad filė neišsibarstytų po visą virtuvę, taip pat kad ...
    3. Mėsą uždenkite maistine plėvele ir pamuškite mėsos plaktuku. Mums reikia plėvelės, kad filė neišsibarstytų po visą virtuvę, taip pat kad nepažeistumėte mėsos.
  • Išmuštą filė perkelkite ant lygaus paviršiaus, pasūdykite ir papipiriuokite.
    4. Išmuštą filė perkelkite ant lygaus paviršiaus, pasūdykite ir papipiriuokite.
  • Reklama
  • Ant vištienos filė uždėkite sluoksnį sūrio, ant viršaus sutrupinkite fetą ir suberkite smulkintus žalumynus.
    5. Ant vištienos filė uždėkite sluoksnį sūrio, ant viršaus sutrupinkite fetą ir suberkite smulkintus žalumynus.
  • Suvynioti.
    6. Suvynioti.
  • Reklama
  • Suplakite kiaušinį. Supilkite džiūvėsėlius į atskirą dubenį. Paruoštus suktinukus pamirkykite kiaušinyje, tada apvoliokite džiūvėsėliuose.
    7. Suplakite kiaušinį. Supilkite džiūvėsėlius į atskirą dubenį. Paruoštus suktinukus pamirkykite kiaušinyje, tada apvoliokite džiūvėsėliuose.
  • Kepkite augaliniame aliejuje iš visų pusių, suteikdami tik auksinę plutą.
    8. Kepkite augaliniame aliejuje iš visų pusių, suteikdami tik auksinę plutą.
  • Reklama
  • Perkelkite į kepimo formą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.
    9. Perkelkite į kepimo formą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.
  • Patiekite su bet kokiu garnyru. Gero apetito!
    10. Patiekite su bet kokiu garnyru. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai