Varškės apkepas be manų kruopų

Varškės apkepas be manų kruopų

4.3 (3 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei mėgstate ir skanius, ir nekaloringus desertus, patariu atkreipti dėmesį į šį šaunų variantą, kaip paruošti dietinį varškės apkepą be manų kruopų ir miltų. Verta pabandyti! Tai nuostabus receptas, kurį tikrai verta patikrinti. Minimalūs ingredientai ir paprastas procesas tikrai patiks užimtoms namų šeimininkėms. Varškės masė gaunasi ori, o apkepas – pats švelniausias. Šiuo atveju tai yra klasikinis variantas be priedų, bet jei norite, galite naudoti, pavyzdžiui, razinas, cukatas ar net šviežius vaisius, obuolius ar kriaušes.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    500 gramų
  • Sviestas
    1 šaukštas
  • Kiaušinis
    2 vnt (+ 1 trynys)
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Kukurūzų krakmolas
    1~1,5 šaukštai
  • Vanilės ekstraktas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinė
    4 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 180 laipsnių. Varškę pertrinkite per sietelį ir sudėkite į gilų dubenį. Kiaušinius išplakite, įberkit...
    1. Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 180 laipsnių. Varškę pertrinkite per sietelį ir sudėkite į gilų dubenį. Kiaušinius išplakite, įberkite porą šaukštų cukraus ir žiupsnelį druskos. Pridėkite kukurūzų krakmolo, grietinės ir vanilės ekstrakto.
  • Viską išmaišyti iki vientisos masės. Jei norite, galite pridėti, pavyzdžiui, razinų ar cukruotų vaisių.
    2. Viską išmaišyti iki vientisos masės. Jei norite, galite pridėti, pavyzdžiui, razinų ar cukruotų vaisių.
  • Reklama
  • Ištepkite formą aliejumi. Sudėkite varškės mišinį.
    3. Ištepkite formą aliejumi. Sudėkite varškės mišinį.
  • Kepkite apie 40-50 minučių iki auksinės rudos spalvos.
    4. Kepkite apie 40-50 minučių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Patiekite apkepą su jogurtu arba neriebia grietine, pagal skonį pridėdami uogų ar vaisių. Gero apetito!
    5. Patiekite apkepą su jogurtu arba neriebia grietine, pagal skonį pridėdami uogų ar vaisių. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai