Varškės apkepas be manų kruopų
4 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jei mėgstate ir skanius, ir nekaloringus desertus, patariu atkreipti dėmesį į šį šaunų variantą, kaip paruošti dietinį varškės apkepą be manų kruopų ir miltų. Verta pabandyti! Tai nuostabus receptas, kurį tikrai verta patikrinti. Minimalūs ingredientai ir paprastas procesas tikrai patiks užimtoms namų šeimininkėms. Varškės masė gaunasi ori, o apkepas – pats švelniausias. Šiuo atveju tai yra klasikinis variantas be priedų, bet jei norite, galite naudoti, pavyzdžiui, razinas, cukatas ar net šviežius vaisius, obuolius ar kriaušes.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė500 gramų
-
Sviestas1 šaukštas
-
Kiaušinis2 vnt (+ 1 trynys)
-
Cukrus2 šaukštai
-
Druska1 žiupsnelis
-
Kukurūzų krakmolas1~1,5 šaukštai
-
Vanilės ekstraktas1 arbatinis šaukštelis
-
Grietinė4 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 180 laipsnių. Varškę pertrinkite per sietelį ir sudėkite į gilų dubenį. Kiaušinius išplakite, įberkite porą šaukštų cukraus ir žiupsnelį druskos. Pridėkite kukurūzų krakmolo, grietinės ir vanilės ekstrakto.
-
2. Viską išmaišyti iki vientisos masės. Jei norite, galite pridėti, pavyzdžiui, razinų ar cukruotų vaisių.
-
Reklama
-
3. Ištepkite formą aliejumi. Sudėkite varškės mišinį.
-
4. Kepkite apie 40-50 minučių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
5. Patiekite apkepą su jogurtu arba neriebia grietine, pagal skonį pridėdami uogų ar vaisių. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama