Miežių košė su padažu

Miežių košė su padažu

4.2 (8 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Miežiai su padažu - receptas, kuris gali priversti jus persvarstyti savo požiūrį į šią košę. Pagal šį receptą paruošti miežiai yra ne tik skanus garnyras, bet ir visavertis nepriklausomas patiekalas. Kaip išvirti skanius miežius? Labai paprasta! Šis patiekalas gali būti vegetariškas arba ne vegetariškas. Viskas priklauso nuo to, ką dėsite į padažą. Vietoj spirgučių patariu naudoti pievagrybius ar voveraites - patiekalas bus ne mažiau skanus, bet lengvesnis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miežių košė
    500 gramų
  • Bulvės
    3 vnt
  • Pienas
    650 mililitrų
  • Šoninė
    300 gramų (galima pakeisti)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kadangi perlinės kruopos – kieta košė, vakare pamerkiame į šaltą vandenį. Bus daug lengviau pasiruošti.
    1. Kadangi perlinės kruopos – kieta košė, vakare pamerkiame į šaltą vandenį. Bus daug lengviau pasiruošti.
  • Miežius dedame į puodą, užpilame vandeniu, kad košė pasidengtų 3-4 cm vandens. Įberkite druskos ir virkite apie 40-50 minučių.
    2. Miežius dedame į puodą, užpilame vandeniu, kad košė pasidengtų 3-4 cm vandens. Įberkite druskos ir virkite apie 40-50 minučių.
  • Reklama
  • Tuo pačiu metu nulupkite bulves ir sutarkuokite bulvine tarka.
    3. Tuo pačiu metu nulupkite bulves ir sutarkuokite bulvine tarka.
  • Turėtumėte gauti tokią bulvių masę.
    4. Turėtumėte gauti tokią bulvių masę.
  • Reklama
  • Kai košė beveik išvirs, supilkite į ją bulvių masę ir gerai išmaišykite. Įpilkite stiklinę pieno ir virkite maišydami. Tada sudėkite paru...
    5. Kai košė beveik išvirs, supilkite į ją bulvių masę ir gerai išmaišykite. Įpilkite stiklinę pieno ir virkite maišydami. Tada sudėkite paruoštą košę į lėkštę.
  • Smulkiai supjaustykite svogūną, o mėsą supjaustykite mažais gabalėliais.
    6. Smulkiai supjaustykite svogūną, o mėsą supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Pirmiausia keptuvėje apkepkite šoninę.
    7. Pirmiausia keptuvėje apkepkite šoninę.
  • Tada sudėkite svogūną.
    8. Tada sudėkite svogūną.
  • Reklama
  • Toliau į keptuvę suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Į keptuvę iš karto supilkite pusę litro pieno.
    9. Toliau į keptuvę suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Į keptuvę iš karto supilkite pusę litro pieno.
  • Išmaišykite ir virkite padažą, kol sutirštės. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
    10. Išmaišykite ir virkite padažą, kol sutirštės. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  • Reklama
  • Į lėkštę dėkite perlinių kruopų košę, ant viršaus užpilkite padažo ir patiekite. Skanaus!
    11. Į lėkštę dėkite perlinių kruopų košę, ant viršaus užpilkite padažo ir patiekite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.2/5 (8 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai