Obuolių vynas be mielių
4.6 (3 įvertinimai)
10 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Skanus naminis vynas bet kuriuo metų laiku – dieviškas gėrimas! Pažvelkime į obuolių vyno be mielių receptą ir kartu paruošime šį gėrimą. Norėdami pagaminti vyną iš obuolių be mielių, patariu naudoti prinokusius arba ne visai prinokusius saldžiarūgščius obuolius. Mums nereikės nei cukraus, nei kitų prieskonių. Viskas labai paprasta.
Paskirtis: Gėrimų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Obuoliai3~4 kilogramai
-
Kiaušinio baltymas1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Prinokusius obuolius galima lengvai nuplauti ir susmulkinti. Tai galima padaryti labai greitai naudojant mėsmalę.
-
2. Susidariusias sultis ir minkštimą laikykite metaliniame arba mediniame inde 20 laipsnių temperatūroje savaitę. Per tą laiką jis surūgs be mielių. Retkarčiais įmaišykite minkštimą į sultis. Tada gerai išspauskite.
-
Reklama
-
3. Per marlę išspauskite sultis iš minkštimo. Supilkite į kitą indą ir padėkite po vandens sandarikliu.
-
4. Dabar vynas stovės kelias savaites, jį reikia nupilti kartą per savaitę (ar dvi), kad sumažėtų nuosėdos (jos susidarys). Paragaukite: jei jums atrodo, kad vynas jau paruoštas, galite pereiti į paskutinį etapą.
-
Reklama
-
5. Čia yra liejimo procesas.
-
6. Paskutinis etapas: pašviesinimas. Paimkite vieną arbatinį šaukštelį kiaušinio baltymo 5 litrams vyno. Išplakti su vynu. Sudėkite jį į vyną. Per kelias savaites baltymai nusės ir pašviesins vyną.
-
Reklama
-
7. Tai lengvas vynas, pagamintas iš obuolių be mielių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama