Dešrelės tešloje
5 (2 įvertinimai)
3
Porcijos
40 min.
Gaminamo laikas
Apie receptą
Minkštos ir skanios dešrelės tešloje. Tinka bet kokios dešrelės, paprastas ir greitas tešlos paruošimas.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# Miltai /
# Mėsa-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušinis2 vnt
-
Druska1 žiupsnelis
-
Soda1/2 šaukštelio
-
Grietinė4 šaukštai
-
Sviestas80 gramų
-
Miltai1,5
-
Dešrelės3
Kaip pagaminti
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Suplakite kiaušinius į dubenį (palikite 1 trynį, kad suteptumėte suktinukus). Įdėkite ten grietinę, sviestą, įberkite druskos.
-
3. Įpilkite soda ir miltus.
-
4. Užminkykite tešlą.
-
5. Pirmiausia iškočiokite tešlą, tada sudėkite dešreles perpjautas per pusę.
-
6. Suformuokite ritinį ir supjaustykite jį į gabalėliais.
-
7. Dėkite suktinukus ant kepimo skardos ir viršuje aptepkite kiaušinio tryniu.
-
8. Kepimo skardą pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių, 25-30 minučių.