Daržovių troškinys su malta mėsa
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Šis patiekalas yra išsigelbėjimas. Jei turite šiek tiek įvairių daržovių ir faršo, tuomet gausite skanų patiekalą. Sotus ir skanus paprastas patiekalas iš tų daržovių, kurios buvo po ranka. Man šiame patiekale patinka tai, kad jei nieko nelieka namuose, tai nereikia niekur lakstyti. Tiesiog naudoju seną ir patikrintą daržovių troškinio su malta mėsa gaminimo receptą. Rezultatas – sveikas ir skanus patiekalas. Tikiuosi, kad ir jūs priimsite šį paprastą receptą – daržovių troškinį su malta mėsa. Pasiruoškite sveikatai!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa250 gramų (bet kokia
-
Baklažanas1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Saldžiosios paprikos1 vnt
-
Bulvės1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Česnakai1~2 skiltelės
-
Pomidorų pasta1 šaukštas
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Aliejus2 šaukštai
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia pradėkime nuo baklažanų. Nuvalome, supjaustome kubeliais ir užpilame šiek tiek pasūdytu vandeniu.
-
2. Svogūnus, morkas ir bulves nuvalome. Išvalome paprikas. Visas daržoves supjaustykite kubeliais. Česnaką nulupkite ir smulkiai supjaustykite peiliu.
-
Reklama
-
3. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir lengvai pakepinkite svogūną ir česnaką. Žodžiu, 2-3 minutes.
-
4. Į keptuvę suberkite faršą ir nuolat maišydami pakepinkite.
-
Reklama
-
5. Į keptą faršą suberkite paruoštas paprikas ir morkas. Toliau kepkite maišydami 3-4 minutes.
-
6. Išspauskite baklažanų gabalėlius ir sudėkite į keptuvę.
-
Reklama
-
7. Įpilkite pusę stiklinės vandens, įpilkite pomidorų pastos, druskos ir maltų pipirų. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 10 minučių.
-
8. Dabar eilė bulvėms, sudėkite jas į daržoves ir maltą mėsą. Troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies, kol bulvės išvirs.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama