Daržovių troškinys su malta mėsa

Daržovių troškinys su malta mėsa

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Šis patiekalas yra išsigelbėjimas. Jei turite šiek tiek įvairių daržovių ir faršo, tuomet gausite skanų patiekalą. Sotus ir skanus paprastas patiekalas iš tų daržovių, kurios buvo po ranka. Man šiame patiekale patinka tai, kad jei nieko nelieka namuose, tai nereikia niekur lakstyti. Tiesiog naudoju seną ir patikrintą daržovių troškinio su malta mėsa gaminimo receptą. Rezultatas – sveikas ir skanus patiekalas. Tikiuosi, kad ir jūs priimsite šį paprastą receptą – daržovių troškinį su malta mėsa. Pasiruoškite sveikatai!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    250 gramų (bet kokia
  • Baklažanas
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Saldžiosios paprikos
    1 vnt
  • Bulvės
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    1~2 skiltelės
  • Pomidorų pasta
    1 šaukštas
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia pradėkime nuo baklažanų. Nuvalome, supjaustome kubeliais ir užpilame šiek tiek pasūdytu vandeniu.
    1. Pirmiausia pradėkime nuo baklažanų. Nuvalome, supjaustome kubeliais ir užpilame šiek tiek pasūdytu vandeniu.
  • Svogūnus, morkas ir bulves nuvalome. Išvalome paprikas. Visas daržoves supjaustykite kubeliais. Česnaką nulupkite ir smulkiai supjaustyki...
    2. Svogūnus, morkas ir bulves nuvalome. Išvalome paprikas. Visas daržoves supjaustykite kubeliais. Česnaką nulupkite ir smulkiai supjaustykite peiliu.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir lengvai pakepinkite svogūną ir česnaką. Žodžiu, 2-3 minutes.
    3. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir lengvai pakepinkite svogūną ir česnaką. Žodžiu, 2-3 minutes.
  • Į keptuvę suberkite faršą ir nuolat maišydami pakepinkite.
    4. Į keptuvę suberkite faršą ir nuolat maišydami pakepinkite.
  • Reklama
  • Į keptą faršą suberkite paruoštas paprikas ir morkas. Toliau kepkite maišydami 3-4 minutes.
    5. Į keptą faršą suberkite paruoštas paprikas ir morkas. Toliau kepkite maišydami 3-4 minutes.
  • Išspauskite baklažanų gabalėlius ir sudėkite į keptuvę.
    6. Išspauskite baklažanų gabalėlius ir sudėkite į keptuvę.
  • Reklama
  • Įpilkite pusę stiklinės vandens, įpilkite pomidorų pastos, druskos ir maltų pipirų. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 10 minučių.
    7. Įpilkite pusę stiklinės vandens, įpilkite pomidorų pastos, druskos ir maltų pipirų. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 10 minučių.
  • Dabar eilė bulvėms, sudėkite jas į daržoves ir maltą mėsą. Troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies, kol bulvės išvirs.
    8. Dabar eilė bulvėms, sudėkite jas į daržoves ir maltą mėsą. Troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies, kol bulvės išvirs.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai