Bulvių zrazai su mėsa

Bulvių zrazai su mėsa

5 (2 įvertinimai)

1 Porcija
45 min.

Apie receptą

Bulvių zrazai su mėsa yra sotus patiekalas, kurio tėvyne laikomos kelios šalys. Tai toli gražu ne vienintelis patiekalas, kuriuo dalijasi Lenkija, Lietuva, Baltarusija ir Ukraina. Ar jūs pasiruošę? Bulvių zrazai su mėsa paruošiami gana paprastai ir greitai. Labai skanus patiekalas, kurį reikėtų patiekti su grietine ir krapais.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Miltai
    20 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus
    30 gramų
  • Grietinė
    50 gramų (20% riebumo)
  • Morka
    30 gramų
  • Malta mėsa
    70 gramų (kiauliena + jautiena)
  • Druska, pipirai, prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves išvirkite su lupenomis, nulupkite ir iš jų pagaminkite tyrę.
    1. Bulves išvirkite su lupenomis, nulupkite ir iš jų pagaminkite tyrę.
  • Pasūdykite, įmuškite kiaušinį, miltus ir gerai išmaišykite.
    2. Pasūdykite, įmuškite kiaušinį, miltus ir gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Bulvių tešlą padalinkite į tris lygias dalis.
    3. Bulvių tešlą padalinkite į tris lygias dalis.
  • Iš tešlos gaminame plokščius blynus. Į kiekvieno papločio centrą dėkite mėsos įdarą.
    4. Iš tešlos gaminame plokščius blynus. Į kiekvieno papločio centrą dėkite mėsos įdarą.
  • Reklama
  • Suspaudžiame kraštus ir suteikiame ovalo formą.
    5. Suspaudžiame kraštus ir suteikiame ovalo formą.
  • Kepkite zrazus dideliame kiekyje aliejaus iki auksinės rudos spalvos.
    6. Kepkite zrazus dideliame kiekyje aliejaus iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Tada zrazus perkeliame į kepimo formą ir trumpam kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
    7. Tada zrazus perkeliame į kepimo formą ir trumpam kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
  • Patiekite zrazus su grietine ir šviežiomis žolelėmis. Gero apetito!
    8. Patiekite zrazus su grietine ir šviežiomis žolelėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai