Bulvių zrazai su mėsa
5 (2 įvertinimai)
1 Porcija
45 min.
Apie receptą
Bulvių zrazai su mėsa yra sotus patiekalas, kurio tėvyne laikomos kelios šalys. Tai toli gražu ne vienintelis patiekalas, kuriuo dalijasi Lenkija, Lietuva, Baltarusija ir Ukraina. Ar jūs pasiruošę? Bulvių zrazai su mėsa paruošiami gana paprastai ir greitai. Labai skanus patiekalas, kurį reikėtų patiekti su grietine ir krapais.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušinis1 vnt
-
Miltai20 gramų
-
Saulėgrąžų aliejus30 gramų
-
Grietinė50 gramų (20% riebumo)
-
Morka30 gramų
-
Malta mėsa70 gramų (kiauliena + jautiena)
-
Druska, pipirai, prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Bulves išvirkite su lupenomis, nulupkite ir iš jų pagaminkite tyrę.
-
2. Pasūdykite, įmuškite kiaušinį, miltus ir gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Bulvių tešlą padalinkite į tris lygias dalis.
-
4. Iš tešlos gaminame plokščius blynus. Į kiekvieno papločio centrą dėkite mėsos įdarą.
-
Reklama
-
5. Suspaudžiame kraštus ir suteikiame ovalo formą.
-
6. Kepkite zrazus dideliame kiekyje aliejaus iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
7. Tada zrazus perkeliame į kepimo formą ir trumpam kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
-
8. Patiekite zrazus su grietine ir šviežiomis žolelėmis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama