Bulviniai vėdarai su mėsa

Bulviniai vėdarai su mėsa

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Tokius bulvinius vėdarus galima paruošti gana greitai. Pagal skonį jie yra neįprasti ir skanūs. Atkreipkite dėmesį į receptą! Šiems bulviniams vėdarams gaminti galite naudoti bet kokias bulvių rūšis, o vištienos filė drąsiai galite pakeisti kiauliena. Patiekite paruoštus vėdarus su bet kokiais padažais ir garnyru.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištos krūtinėlė
    650 gramų
  • Bulvės
    1 kilogramas
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Pipirų žirneliai
    3 vnt
  • Lauro lapas
    1~2 vnt
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Išvalytos žarnos
    20 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Bulves nulupkite ir sutarkuokite.
    2. Bulves nulupkite ir sutarkuokite.
  • Reklama
  • Mėsą nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
    3. Mėsą nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Į dubenį sudėkite mėsą ir tarkuotas bulves. Įberkite druskos. Viską labai gerai išmaišyti.
    4. Į dubenį sudėkite mėsą ir tarkuotas bulves. Įberkite druskos. Viską labai gerai išmaišyti.
  • Reklama
  • Paruošta mase užpildykite žarnas. Suriškite galus siūlu.
    5. Paruošta mase užpildykite žarnas. Suriškite galus siūlu.
  • Pirmiausia dešrą pavirkite 15-20 min. Į vandenį būtinai įberkite pipirų žirnelių ir lauro lapų. Tada apkepkite dešrą keptuvėje su augalin...
    6. Pirmiausia dešrą pavirkite 15-20 min. Į vandenį būtinai įberkite pipirų žirnelių ir lauro lapų. Tada apkepkite dešrą keptuvėje su augaliniu aliejumi.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai