Bulviniai vėdarai su mėsa
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Tokius bulvinius vėdarus galima paruošti gana greitai. Pagal skonį jie yra neįprasti ir skanūs. Atkreipkite dėmesį į receptą! Šiems bulviniams vėdarams gaminti galite naudoti bet kokias bulvių rūšis, o vištienos filė drąsiai galite pakeisti kiauliena. Patiekite paruoštus vėdarus su bet kokiais padažais ir garnyru.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištos krūtinėlė650 gramų
-
Bulvės1 kilogramas
-
Česnakai3 skiltelės
-
Pipirų žirneliai3 vnt
-
Lauro lapas1~2 vnt
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Išvalytos žarnos20 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Bulves nulupkite ir sutarkuokite.
-
Reklama
-
3. Mėsą nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
-
4. Į dubenį sudėkite mėsą ir tarkuotas bulves. Įberkite druskos. Viską labai gerai išmaišyti.
-
Reklama
-
5. Paruošta mase užpildykite žarnas. Suriškite galus siūlu.
-
6. Pirmiausia dešrą pavirkite 15-20 min. Į vandenį būtinai įberkite pipirų žirnelių ir lauro lapų. Tada apkepkite dešrą keptuvėje su augaliniu aliejumi.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama