Bulviniai blynai su varške
3.9 (11 įvertinimai)
8 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Jei nuspręsite palepinti save ir savo namiškius kažkuo skaniu, atidžiau pažvelkite į šį receptą. Jis jums parodys, kaip pasigaminti blynus su varške – paprastą vegetariškos virtuvės patiekalą. Tokie bulviniai blynai pagaminami greitai. Bulviniai blynai su varške turi nepaprastą skonį dėl savo pagrindinio ingrediento. Jie tiesiogine prasme tirpsta burnoje. Tokie bulviniai blynai papuoš pietų stalą. Jie sotūs, o iš virtuvės sklindantis kvapas sukelia apetitą. Net nepatyrusi šeimininkė gali lengvai gaminti pagal šį receptą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės350 gramų
-
Riebi varškė250 gramų
-
Kiaušinis2 vnt
-
Kvietiniai miltai3 šaukštai
-
Grietinė 20%20 gramų
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite ir nulupkite bulves. Nulupkite svogūną. Svogūnus ir bulves sutarkuokite bulvine tarka.
-
2. Varškę sutrinkite šakute ir sudėkite į smulkiai sutarkuotas bulves. Įdėkite grietinės, išplakite kiaušinius. Viską išmaišyti. Suberti miltus. Druska pagal skonį.
-
Reklama
-
3. Gautą mišinį gerai išmaišykite iki vientisos masės.
-
4. Įkaitinkite keptuvę. Supilkite augalinį aliejų. Šaukštu sudėkite bulvinius blynus į karštą aliejų. Kepkite iš abiejų pusių, švelniai vartydami mentele.
-
Reklama
-
5. Gero apetito.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.9/5 (11 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama