Bulviniai blynai su sūriu
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Bulviniai blynai su sūriu – puiki galimybė paįvairinti ir padaryti pusryčius sotesnius bei kvapnesnius. Taip pat blynai tinka ir pietums, jie labai maistingi, patiks visai šeimai. Blynams renkamės kietąjį sūrį su kepto pieno skoniu, kad jis būtų gana aiškiai jaučiamas jau paruoštuose blynuose. Išvirkite bulves iš anksto. Būtinai pridėkite svogūnų laiškų. Šie blyneliai nuostabūs ir vieni, tačiau galima uždėti grietinės, šviežių daržovių ir puodelį kvapnios arbatos.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvė150 gramų (virtos)
-
Bulvių nuoviras70 mililitrų
-
Pienas200 mililitrų
-
Sūris80 gramų (kietas)
-
Svogūnų laiškai30 gramų
-
Kvietiniai miltai4~5 šaukštai
-
Aliejus2 šaukštai
-
Kepimo milteliai0.5 arbatinio šaukštelio
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Druska1 žiupsnelis
-
Cukrus1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Išvirtas bulves perkelkite į blenderio dubenį, supilkite nuovirą iš bulvių.
-
Reklama
-
3. Viską sutrinkite iki vientisos masės.
-
4. Į dubenį įmuškite du didelius kiaušinius.
-
Reklama
-
5. Įpilkite pieno, žiupsnelį druskos ir cukraus.
-
6. Viską dar kartą permalkite, suberkite miltus ir kepimo miltelius.
-
Reklama
-
7. Visus ingredientus sumaišykite, paruoškite tešlą, supilkite į dubenį. Sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus.
-
8. Kietąjį sūrį sutarkuokite, suberkite į tešlą.
-
Reklama
-
9. Viską išmaišykite ir įpilkite šiek tiek aliejaus.
-
10. Įkaitinkite keptuvę ir patepkite aliejumi. Supilkite šiek tiek tešlos, kepkite blynelius iš abiejų pusių po 30 sekundžių.
-
Reklama
-
11. Paruoštus blynus galima patiekti iš karto.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama