Bulviniai blynai su sūriu

Bulviniai blynai su sūriu

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Bulviniai blynai su sūriu – puiki galimybė paįvairinti ir padaryti pusryčius sotesnius bei kvapnesnius. Taip pat blynai tinka ir pietums, jie labai maistingi, patiks visai šeimai. Blynams renkamės kietąjį sūrį su kepto pieno skoniu, kad jis būtų gana aiškiai jaučiamas jau paruoštuose blynuose. Išvirkite bulves iš anksto. Būtinai pridėkite svogūnų laiškų. Šie blyneliai nuostabūs ir vieni, tačiau galima uždėti grietinės, šviežių daržovių ir puodelį kvapnios arbatos.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvė
    150 gramų (virtos)
  • Bulvių nuoviras
    70 mililitrų
  • Pienas
    200 mililitrų
  • Sūris
    80 gramų (kietas)
  • Svogūnų laiškai
    30 gramų
  • Kvietiniai miltai
    4~5 šaukštai
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Kepimo milteliai
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Cukrus
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Išvirtas bulves perkelkite į blenderio dubenį, supilkite nuovirą iš bulvių.
    2. Išvirtas bulves perkelkite į blenderio dubenį, supilkite nuovirą iš bulvių.
  • Reklama
  • Viską sutrinkite iki vientisos masės.
    3. Viską sutrinkite iki vientisos masės.
  • Į dubenį įmuškite du didelius kiaušinius.
    4. Į dubenį įmuškite du didelius kiaušinius.
  • Reklama
  • Įpilkite pieno, žiupsnelį druskos ir cukraus.
    5. Įpilkite pieno, žiupsnelį druskos ir cukraus.
  • Viską dar kartą permalkite, suberkite miltus ir kepimo miltelius.
    6. Viską dar kartą permalkite, suberkite miltus ir kepimo miltelius.
  • Reklama
  • Visus ingredientus sumaišykite, paruoškite tešlą, supilkite į dubenį. Sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus.
    7. Visus ingredientus sumaišykite, paruoškite tešlą, supilkite į dubenį. Sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus.
  • Kietąjį sūrį sutarkuokite, suberkite į tešlą.
    8. Kietąjį sūrį sutarkuokite, suberkite į tešlą.
  • Reklama
  • Viską išmaišykite ir įpilkite šiek tiek aliejaus.
    9. Viską išmaišykite ir įpilkite šiek tiek aliejaus.
  • Įkaitinkite keptuvę ir patepkite aliejumi. Supilkite šiek tiek tešlos, kepkite blynelius iš abiejų pusių po 30 sekundžių.
    10. Įkaitinkite keptuvę ir patepkite aliejumi. Supilkite šiek tiek tešlos, kepkite blynelius iš abiejų pusių po 30 sekundžių.
  • Reklama
  • Paruoštus blynus galima patiekti iš karto.
    11. Paruoštus blynus galima patiekti iš karto.
  • Skanaus!
    12. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai