Bulviniai blynai su mėsa

Bulviniai blynai su mėsa

5 (5 įvertinimai)

5 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Bulviniai blynai su mėsa tokie skanūs! Puikus patiekalas, sotus, kaloringas, šildantis esant bet kokiam šalčiui. Pagaminti bulvinius blynus su mėsa nėra sunku – štai mano receptas! Bulviniai blynai su mėsa patiekiami su grietine arba spirgučiais. Man patinka saulėgrąžų aliejuje kepti daug svogūnų iki auksinės rudos spalvos ir užpilti ant blynų. Maltą mėsą bulviniams blynams paruošti paprasta: reikia sutarkuoti svogūną ir sumaišyti su mėsa, pagal skonį įberti druskos, pipirų. Faršą reikia paskleisti plonu sluoksniu, kad iškeptų. Bulvinius blynus su mėsa paruošti visai nesunku, jei turite įrangą. Sėkmės ir gero apetito!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    1 kilogramas
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Svogūnai
    2 vnt (1
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
  • Malta mėsa
    200 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite ir sutarkuokite bulves.
    1. Nulupkite ir sutarkuokite bulves.
  • Sutarkuotas bulves sumeskite į sietelį, leiskite skysčiui nutekėti, krakmolas liks dubenyje apačioje. Nupilkite vandens perteklių.
    2. Sutarkuotas bulves sumeskite į sietelį, leiskite skysčiui nutekėti, krakmolas liks dubenyje apačioje. Nupilkite vandens perteklių.
  • Reklama
  • Į dubenį su krakmolu, tarkuotu svogūnu, kiaušiniu ir miltais su druska suberkite tarkuotas bulves. Gausite tešlą blynams.
    3. Į dubenį su krakmolu, tarkuotu svogūnu, kiaušiniu ir miltais su druska suberkite tarkuotas bulves. Gausite tešlą blynams.
  • Šaukštu dėkite tešlą į keptuvę, kai blynas šiek tiek sustings, atsargiai įdėkite šaukštą maltos mėsos.
    4. Šaukštu dėkite tešlą į keptuvę, kai blynas šiek tiek sustings, atsargiai įdėkite šaukštą maltos mėsos.
  • Reklama
  • Ant faršo dėkite tešlos sluoksnį, atsargiai apverskite blyną ir apkepkite iš kitos pusės.
    5. Ant faršo dėkite tešlos sluoksnį, atsargiai apverskite blyną ir apkepkite iš kitos pusės.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai