Bulviniai blynai su malta jautiena
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Skanu, sotu ir greita. Patiekalas tinginiams. Bulviniai blynai su malta jautiena gali pasigaminti savaitgaliais gausiai šeimai. Norėdami paruošti bulvinius blynus, apsiginkluokite mėsmale arba deriniais su tarkavimo priedais. Bulves ir mėsą sumalkite mėsmale, suberkite prieskonius, svogūnus. Tada masę šaukštu dėkite į keptuvę su karštu aliejumi ir kepkite bulvinius blynus iš abiejų pusių po 3-4 minutes.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės1 kilogramas
-
Augalinis aliejus50 mililitrų
-
Malta jautiena500 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Druska ir malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuskuskite bulves.
-
2. Bulves sutarkuokite bulvine tarka. Nuluptus svogūnus taip pat sutarkuokite.
-
Reklama
-
3. Suberkite žalią faršą, druską, prieskonius.
-
4. Įdėjau suneli apynių, juodųjų pipirų, druskos. Galite naudoti savo nuožiūra.
-
Reklama
-
5. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
-
6. Su šaukštu į keptuvę paskleiskite bulvių-mėsos faršą, šiek tiek paskirstydami, suformuokite ovalą. Kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.
-
Reklama
-
7. Patiekite su grietine.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama