Bulviniai blynai

Bulviniai blynai

5 (1 įvertinimai)

4-5 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Bulviniai blynai yra paprastas ir prieinamas patiekalas. Jį gali paruošti bet kuris naujokas virėjas. Receptui, be bulvių, imkite kiaušinius, duoną, šiek tiek miltų ir pieno. Traškūs išorėje ir švelnūs viduje, šie blynai yra puikus sprendimas greitai šeimos vakarienei.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    300 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Balta duona
    50 gramų
  • Pienas
    50 gramų
  • Miltai
    50 gramų
  • augalinis aliejus
    40 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Sutarkuokite bulves.
    2. Sutarkuokite bulves.
  • Reklama
  • Tarkuotas bulves sumaišykite su piene išmirkyta duona. Išmaišykite.
    3. Tarkuotas bulves sumaišykite su piene išmirkyta duona. Išmaišykite.
  • Įmuškite kiaušinį.
    4. Įmuškite kiaušinį.
  • Reklama
  • Įdėkite druskos ir pipirų.
    5. Įdėkite druskos ir pipirų.
  • Suberkite miltus.
    6. Suberkite miltus.
  • Reklama
  • Bulvių masę išmaišykite, kad neliktų miltų gumuliukų.
    7. Bulvių masę išmaišykite, kad neliktų miltų gumuliukų.
  • Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus, išdėliokite blynus, šaukštu lengvai paspausdami, kad susidarytų ploni pyragėliai. Pradėkite kep...
    8. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus, išdėliokite blynus, šaukštu lengvai paspausdami, kad susidarytų ploni pyragėliai. Pradėkite kepti blynus ant vidutinės ugnies.
  • Reklama
  • Po 3-4 minučių apverskite ir kepkite iš kitos pusės tiek pat laiko, kol blynai taps auksinės spalvos.
    9. Po 3-4 minučių apverskite ir kepkite iš kitos pusės tiek pat laiko, kol blynai taps auksinės spalvos.
  • Karštus keptus blynus pirmiausia dėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius.
    10. Karštus keptus blynus pirmiausia dėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius.
  • Reklama
  • Skanaus!
    11. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai