Bulviniai blynai
5 (1 įvertinimai)
4-5 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Bulviniai blynai yra paprastas ir prieinamas patiekalas. Jį gali paruošti bet kuris naujokas virėjas. Receptui, be bulvių, imkite kiaušinius, duoną, šiek tiek miltų ir pieno. Traškūs išorėje ir švelnūs viduje, šie blynai yra puikus sprendimas greitai šeimos vakarienei.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės300 gramų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Balta duona50 gramų
-
Pienas50 gramų
-
Miltai50 gramų
-
augalinis aliejus40 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Sutarkuokite bulves.
-
Reklama
-
3. Tarkuotas bulves sumaišykite su piene išmirkyta duona. Išmaišykite.
-
4. Įmuškite kiaušinį.
-
Reklama
-
5. Įdėkite druskos ir pipirų.
-
6. Suberkite miltus.
-
Reklama
-
7. Bulvių masę išmaišykite, kad neliktų miltų gumuliukų.
-
8. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus, išdėliokite blynus, šaukštu lengvai paspausdami, kad susidarytų ploni pyragėliai. Pradėkite kepti blynus ant vidutinės ugnies.
-
Reklama
-
9. Po 3-4 minučių apverskite ir kepkite iš kitos pusės tiek pat laiko, kol blynai taps auksinės spalvos.
-
10. Karštus keptus blynus pirmiausia dėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama