Aromatizuoti batono skrebučiai

Aromatizuoti batono skrebučiai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Skanių, kvapnių skrebučių pirkti nebūtina, juos galima paruošti namuose per kelias minutes. Skrebučius galima patiekti vietoj duonos prie sriubų ar tiesiog prie gėrimų. Skrebučiai labai kvapnūs su traškia plutele ir minkštu centru. Bazilikas gali būti pakeistas bet kokia jūsų pasirinkta žolele ar prieskoniu. Kepimo laikas priklauso nuo norimos plutos laipsnio ir jūsų orkaitės.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bagetas
    1 vnt (mini)
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Sausas bazilikas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Augalinis aliejus
    70 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Batoną supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais ir išdėliokite vienu sluoksniu ant kepimo skardos.
    2. Batoną supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais ir išdėliokite vienu sluoksniu ant kepimo skardos.
  • Reklama
  • Dubenyje sumaišykite augalinį aliejų, džiovintą baziliką ir maltą česnaką.
    3. Dubenyje sumaišykite augalinį aliejų, džiovintą baziliką ir maltą česnaką.
  • Batono riekeles pasūdykite ir aptepkite tirpintu sviestu.
    4. Batono riekeles pasūdykite ir aptepkite tirpintu sviestu.
  • Reklama
  • Kepimo skardą su krekeriais dėkite į karštą orkaitę ir kepkite 10-15 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Išimkite juos iš orkaitės ir lei...
    5. Kepimo skardą su krekeriais dėkite į karštą orkaitę ir kepkite 10-15 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Išimkite juos iš orkaitės ir leiskite atvėsti.
  • Skanaus!
    6. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai