Žuvis bulvių plutoje

Žuvis bulvių plutoje

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Skani kepta žuvis bulvių plutoje yra dar sultingesnė, traškesnė ir patrauklesnė. Neįprasta bulvių danga yra aukso rudos spalvos ir traški, o viduje esanti žuvis išlieka švelni ir sultinga. Norėdami paruošti žuvį bulvių plutoje, galite naudoti bet kokią žuvį. Tinka ir sausos jūrų lydekos, ir riebesnės pangasijos. Jūros žuvis, žinoma, skanesnė, o kaulų joje mažai.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žuvies filė
    500 gramų
  • Bulvės
    4 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Aliejus
    4~6 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Filė supjaustykite porcijomis, pasūdykite, pabarstykite kitais žuvies prieskoniais. Žuvį pamirkykite prieskoniuose apie 15 minučių.
    2. Filė supjaustykite porcijomis, pasūdykite, pabarstykite kitais žuvies prieskoniais. Žuvį pamirkykite prieskoniuose apie 15 minučių.
  • Reklama
  • Tuo tarpu nulupkite ir sutarkuokite bulves. Įmuškite kiaušinį. Įkaitinkite keptuvę, supilkite į ją augalinį aliejų. Pirmiausia žuvies gab...
    3. Tuo tarpu nulupkite ir sutarkuokite bulves. Įmuškite kiaušinį. Įkaitinkite keptuvę, supilkite į ją augalinį aliejų. Pirmiausia žuvies gabalėlį įmerkite į kiaušinį, o tada gerai paspausdami apvoliokite tarkuotose bulvėse. Sudėkite gabaliukus į įkaitintą keptuvę.
  • Kepkite 5 minutes iš kiekvienos pusės iki auksinės rudos spalvos.
    4. Kepkite 5 minutes iš kiekvienos pusės iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Patiekite žuvį bulvių plutoje su žolelėmis ir daržovėmis. Gero apetito!
    5. Patiekite žuvį bulvių plutoje su žolelėmis ir daržovėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai