Žuvis bulvių plutoje
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Skani kepta žuvis bulvių plutoje yra dar sultingesnė, traškesnė ir patrauklesnė. Neįprasta bulvių danga yra aukso rudos spalvos ir traški, o viduje esanti žuvis išlieka švelni ir sultinga. Norėdami paruošti žuvį bulvių plutoje, galite naudoti bet kokią žuvį. Tinka ir sausos jūrų lydekos, ir riebesnės pangasijos. Jūros žuvis, žinoma, skanesnė, o kaulų joje mažai.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Žuvies filė500 gramų
-
Bulvės4 vnt
-
Kiaušinis1 vnt
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Žalumynaipagal skonį
-
Aliejus4~6 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Filė supjaustykite porcijomis, pasūdykite, pabarstykite kitais žuvies prieskoniais. Žuvį pamirkykite prieskoniuose apie 15 minučių.
-
Reklama
-
3. Tuo tarpu nulupkite ir sutarkuokite bulves. Įmuškite kiaušinį. Įkaitinkite keptuvę, supilkite į ją augalinį aliejų. Pirmiausia žuvies gabalėlį įmerkite į kiaušinį, o tada gerai paspausdami apvoliokite tarkuotose bulvėse. Sudėkite gabaliukus į įkaitintą keptuvę.
-
4. Kepkite 5 minutes iš kiekvienos pusės iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
5. Patiekite žuvį bulvių plutoje su žolelėmis ir daržovėmis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama