Rauginti kopūstai su medumi

Rauginti kopūstai su medumi

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
34 val.

Apie receptą

Mėgstantiems raugintus kopūstus siūlau neįprastą receptą su medumi. Šie kopūstai jums tikrai patiks! Kas žino, kaip raugti kopūstus, tikrai įvertins naują receptą. Rauginti kopūstai su medumi turi subtilų skonį ir aromatą. Jie paruošiami lengvai ir paprastai, pagal analogišką tradicinį receptą, tik cukrus pakeičiamas medumi.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baltieji kopūstai
    500 gramų
  • Vanduo
    250 gramų
  • Medus
    20 gramų
  • Druska
    7 gramai
  • Morkos
    70 gramų
  • Pipirai
    5 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite raugintų kopūstų su medumi ingredientus.
    1. Paruoškite raugintų kopūstų su medumi ingredientus.
  • Kopūstą supjaustykite plonomis juostelėmis.
    2. Kopūstą supjaustykite plonomis juostelėmis.
  • Reklama
  • Morką sutarkuokite stambia tarka.
    3. Morką sutarkuokite stambia tarka.
  • Kopūstą išmaišyti su morkomis, pasūdyti ir vėl išmaišyti. Taip pat įdėkite keletą pipirų.
    4. Kopūstą išmaišyti su morkomis, pasūdyti ir vėl išmaišyti. Taip pat įdėkite keletą pipirų.
  • Reklama
  • Šiltą, šiek tiek pašildytą vandenį sumaišykite su medumi, maišykite, kol medus ištirps.
    5. Šiltą, šiek tiek pašildytą vandenį sumaišykite su medumi, maišykite, kol medus ištirps.
  • Sudėkite paruoštus kopūstus į stiklainį ir užpilkite paruoštu medaus sirupu.
    6. Sudėkite paruoštus kopūstus į stiklainį ir užpilkite paruoštu medaus sirupu.
  • Reklama
  • Palikite kopūstus ant stalo 2 dienas, tada padėkite į šaldytuvą. Patiekite atšaldytus. Kopūstus su medumi šaldytuve galima laikyti iki ži...
    7. Palikite kopūstus ant stalo 2 dienas, tada padėkite į šaldytuvą. Patiekite atšaldytus. Kopūstus su medumi šaldytuve galima laikyti iki žiemos. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai