Rauginti kopūstai su medumi
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
34 val.
Apie receptą
Mėgstantiems raugintus kopūstus siūlau neįprastą receptą su medumi. Šie kopūstai jums tikrai patiks! Kas žino, kaip raugti kopūstus, tikrai įvertins naują receptą. Rauginti kopūstai su medumi turi subtilų skonį ir aromatą. Jie paruošiami lengvai ir paprastai, pagal analogišką tradicinį receptą, tik cukrus pakeičiamas medumi.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Baltieji kopūstai500 gramų
-
Vanduo250 gramų
-
Medus20 gramų
-
Druska7 gramai
-
Morkos70 gramų
-
Pipirai5 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite raugintų kopūstų su medumi ingredientus.
-
2. Kopūstą supjaustykite plonomis juostelėmis.
-
Reklama
-
3. Morką sutarkuokite stambia tarka.
-
4. Kopūstą išmaišyti su morkomis, pasūdyti ir vėl išmaišyti. Taip pat įdėkite keletą pipirų.
-
Reklama
-
5. Šiltą, šiek tiek pašildytą vandenį sumaišykite su medumi, maišykite, kol medus ištirps.
-
6. Sudėkite paruoštus kopūstus į stiklainį ir užpilkite paruoštu medaus sirupu.
-
Reklama
-
7. Palikite kopūstus ant stalo 2 dienas, tada padėkite į šaldytuvą. Patiekite atšaldytus. Kopūstus su medumi šaldytuve galima laikyti iki žiemos. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama