Žuvies troškinys su daržovėmis

Žuvies troškinys su daržovėmis

4.6 (18 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val. 15 min.

Apie receptą

Bet kuri su daržovėmis iškepta žuvis niekada nebus sausa ir beskonė. Puikus savarankiškas patiekalas pietums, o vakarienei žuvį galima patiekti su bet kokiu garnyru. Lengva paruošti! Bet kurios žuvies skonį galima labai pagerinti troškinant su daržovėmis. Daržovių rinkinys gali būti įvairus: be morkų ir svogūnų galite pridėti paprikų, cukinijų, baklažanų ir net bulvių. Pristatau jums pagrindinį žuvienės su daržovėmis gaminimo receptą. Tai labai paprasta, ingredientai visada bus jūsų virtuvėje.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žuvis
    500~600 gramų (jūsų mėgstama žuvis)
  • Morkos
    2 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Pomidorų pasta
    1,5~2 šaukštai
  • Kvietiniai miltai
    2~3 šaukštai
  • Aliejus
    100 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Lauro lapas
    1~2 vnt
  • Gvazdikas
    2 vnt
  • Kvapieji pipirai
    3~4 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Žuvį atsargiai išvalome, nuplauname ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
    1. Žuvį atsargiai išvalome, nuplauname ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
  • Sudėkite žuvį į dubenį, pabarstykite žiupsneliu druskos ir pipirų. Prie žuvies galite dėti prieskonių. Išmaišykite ir atidėkite.
    2. Sudėkite žuvį į dubenį, pabarstykite žiupsneliu druskos ir pipirų. Prie žuvies galite dėti prieskonių. Išmaišykite ir atidėkite.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ar mažesniais gabalėliais.
    3. Svogūną nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ar mažesniais gabalėliais.
  • Morkas nulupkite, sutarkuokite stambia tarka.
    4. Morkas nulupkite, sutarkuokite stambia tarka.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite porą šaukštų augalinio aliejaus, įkaitinkite ir pakepinkite svogūną 3 minutes.
    5. Į keptuvę supilkite porą šaukštų augalinio aliejaus, įkaitinkite ir pakepinkite svogūną 3 minutes.
  • Dabar į svogūną suberkite morkas, pakepinkite viską kartu 5-6 minutes.
    6. Dabar į svogūną suberkite morkas, pakepinkite viską kartu 5-6 minutes.
  • Reklama
  • Į daržoves suberkite prieskonius, pomidorų pastą, cukrų ir žiupsnelį druskos.
    7. Į daržoves suberkite prieskonius, pomidorų pastą, cukrų ir žiupsnelį druskos.
  • Išmaišykite, troškinkite minutę ar dvi.
    8. Išmaišykite, troškinkite minutę ar dvi.
  • Reklama
  • Iškeptas daržoves atidėkite. Švarioje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite ir pakepinkite žuvies gabaliukus, apvolioję miltuose. Žuvį g...
    9. Iškeptas daržoves atidėkite. Švarioje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite ir pakepinkite žuvies gabaliukus, apvolioję miltuose. Žuvį galima kepti iki auksinės rudos spalvos arba tik lengvai.
  • Pusę apkeptų daržovių sudėkite į puodą.
    10. Pusę apkeptų daržovių sudėkite į puodą.
  • Reklama
  • Iškeptą žuvį dėkite ant daržovių.
    11. Iškeptą žuvį dėkite ant daržovių.
  • O ant viršaus uždenkite žuvį likusiomis daržovėmis. Įpilkite apie pusę stiklinės vandens, uždenkite dangčiu ir pastatykite troškintis ant...
    12. O ant viršaus uždenkite žuvį likusiomis daržovėmis. Įpilkite apie pusę stiklinės vandens, uždenkite dangčiu ir pastatykite troškintis ant silpnos ugnies arba orkaitėje 20-25 minutes.
  • Skani ir sultinga žuvis su minimaliu daržovių rinkiniu yra paruošta.
    13. Skani ir sultinga žuvis su minimaliu daržovių rinkiniu yra paruošta.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (18 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai