Varškės ir morkų pyragas
5 (3 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Ar mėgstate morkų pyragus? Man tai labai patinka! Siūlau išsikepti skanų, aromatingą pyragą iš varškės ir morkų. Puikus skanėstas, patiks tiek suaugusiems, tiek vaikams. Morkos ir varškė yra labai skanus derinys, o skanėstas yra lengvas. Derinys su citrinos žievele ir razinomis jį tik papildo maloniu aromatu. Pabandykite pasigaminti šį pyragą, nepasigailėsite! Negali būti lengviau pasiruošti!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė150 gramų
-
Kiaušiniai3 vnt (maži)
-
Morkos200 gramų
-
Cukrus150 gramų
-
Kvietiniai miltai130 gramų
-
Razinos30 gramų
-
Vanilinas1 vnt (pakelis)
-
Kepimo milteliai1 vnt (pakelis)
-
Citrina1 vnt (sultys ir žievelė)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Į tinkamą dubenį sudėkite varškę, sudėkite kiaušinius, cukrų ir vaniliną. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Morkas nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka, suberkite į varškės masę. Įdėkite tarkuotą citrinos žievelę.
-
4. Razinas nuplaukite ir nusausinkite, suberkite į tešlą. Suberkite išsijotus miltus. Išmaišykite tešlą.
-
Reklama
-
5. Suberkite kepimo miltelius ir citrinos sultis (apie 1 arbatinį šaukštelį). Kruopščiai išmaišykite tešlą.
-
6. Tešlą dėkite į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Pyragą kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes.
-
Reklama
-
7. Išimkite pyragą. Pasirengimą nustatykite mediniu iešmeliu; jis turi išeiti visiškai sausas nuo pyrago vidurio. Leiskite pyragui visiškai atvėsti.
-
8. Jei norite, atvėsusį pyragą pabarstykite cukraus pudra.
-
Reklama
-
9. Supjaustykite gabalėliais ir patiekite su arbata.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama