Varškės ir morkų pyragas

Varškės ir morkų pyragas

5 (3 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Ar mėgstate morkų pyragus? Man tai labai patinka! Siūlau išsikepti skanų, aromatingą pyragą iš varškės ir morkų. Puikus skanėstas, patiks tiek suaugusiems, tiek vaikams. Morkos ir varškė yra labai skanus derinys, o skanėstas yra lengvas. Derinys su citrinos žievele ir razinomis jį tik papildo maloniu aromatu. Pabandykite pasigaminti šį pyragą, nepasigailėsite! Negali būti lengviau pasiruošti!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    150 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt (maži)
  • Morkos
    200 gramų
  • Cukrus
    150 gramų
  • Kvietiniai miltai
    130 gramų
  • Razinos
    30 gramų
  • Vanilinas
    1 vnt (pakelis)
  • Kepimo milteliai
    1 vnt (pakelis)
  • Citrina
    1 vnt (sultys ir žievelė)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Į tinkamą dubenį sudėkite varškę, sudėkite kiaušinius, cukrų ir vaniliną. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
    2. Į tinkamą dubenį sudėkite varškę, sudėkite kiaušinius, cukrų ir vaniliną. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Morkas nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka, suberkite į varškės masę. Įdėkite tarkuotą citrinos žievelę.
    3. Morkas nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka, suberkite į varškės masę. Įdėkite tarkuotą citrinos žievelę.
  • Razinas nuplaukite ir nusausinkite, suberkite į tešlą. Suberkite išsijotus miltus. Išmaišykite tešlą.
    4. Razinas nuplaukite ir nusausinkite, suberkite į tešlą. Suberkite išsijotus miltus. Išmaišykite tešlą.
  • Reklama
  • Suberkite kepimo miltelius ir citrinos sultis (apie 1 arbatinį šaukštelį). Kruopščiai išmaišykite tešlą.
    5. Suberkite kepimo miltelius ir citrinos sultis (apie 1 arbatinį šaukštelį). Kruopščiai išmaišykite tešlą.
  • Tešlą dėkite į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Pyragą kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes.
    6. Tešlą dėkite į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Pyragą kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes.
  • Reklama
  • Išimkite pyragą. Pasirengimą nustatykite mediniu iešmeliu; jis turi išeiti visiškai sausas nuo pyrago vidurio. Leiskite pyragui visiškai ...
    7. Išimkite pyragą. Pasirengimą nustatykite mediniu iešmeliu; jis turi išeiti visiškai sausas nuo pyrago vidurio. Leiskite pyragui visiškai atvėsti.
  • Jei norite, atvėsusį pyragą pabarstykite cukraus pudra.
    8. Jei norite, atvėsusį pyragą pabarstykite cukraus pudra.
  • Reklama
  • Supjaustykite gabalėliais ir patiekite su arbata.
    9. Supjaustykite gabalėliais ir patiekite su arbata.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai